Our 1st Wedding Anniversary

February 8, 2009 at 12:01 am (Uncategorized)

08.02.08 to 08.02.09
and counting..

Alhamdullilah.. hari nih genap setahun usia perkahwinan kami. Bahagia dan tenang sangat rasanya melayari hidup berumahtangga ni.

Sejujurnya, aku masih lagi tak percaya aku telah setahun bergelar isteri kepada seorang rakan karib yang akhirnya berani melamar dan menjadikan aku permaisuri hidupnya.. Terima kasih yang tak terhingga buat suami tercinta atas kasih sayang yang dicurahkan selama ini.

Harapan aku, semoga ikatan suci antara kami terus dilimpahkan dengan kasih sayang yang berkekalan hingga ke hujung usia.. *amin*.


Saat-saat selepas kami dinikahkan.. Jumaat, 8 Februari 2008.


Bahagianya Tuhan saja yang tahu..


Mamoru.. terima kasih kerana mengajar aku erti kasih & rindu.. (cewahh jiwang aku nih)


Suka gambar nih.. simbolik sungguh🙂


Ramai yg puji inai aku merah sangat taim tu.. tsskkk.. teringin nak pakai inai lagi laa. Takpe, tunggu adik no.6 kahwin nanti aku pakai inai cenggini🙂


Gambar penutup.. see, seeeee.. aku yang dalam ke-hepi-an.. hihihi

p/s: Banyak lagi gambar masa wedding yg aku belum pernah publish kat sini.. Letak sesikit la dulu.. Nak tengok lagi, sila tunggu next anniversary.. hihi

16 Comments

  1. Zana S said,

    happy 1st aniberseri!!!

    moga kekal rukun hingga akhir hayat.

    jgn ko count every month anibeseri cam sorg tu udah… miahahahaha

  2. BigMouth said,

    Classic nyer gmbr kawin u… Cantik oooooo…
    i nak jeles lah cam ni…

  3. nURmALa mAZLan said,

    aD, tak sangka ye.. masa aD diijabkabulkan, pada tarikh yg sama, saya bergelar tunangan org..huhu~~

    happy annivesarry buat aD dan mamoru

  4. WaN dAn TiE said,

    to my beloved friends..
    AD heppi annivesary..
    love so much
    tie

  5. fahmi latiff said,

    selamat menyambut 1st-wedding-anniversary semoga bahagia ke anak cucu…🙂

  6. pinkiss said,

    sweetnya gambar2 tu..

  7. E.L.L.Y.N said,

    alhamdulillah..dah setahun usia perkahwinan..byk lg yg nk di tempuh..semoga aD n mamoru samakin bahagia dan tabah menghadapi segala dugaan yg akan datang… amin

  8. cicakuben said,

    congrats ad..
    smoga bhgia ha akhr hyt…

  9. ~aianna~ said,

    Another year to create
    precious memories together.
    Another year to discover
    new things to enjoy about each other.
    Another year to build
    a life rich in love and laughter.
    Another year to strengthen
    a marriage that defines “forever.”

    Happy Anniversary 2 sis AD n incik momoru~!

  10. Elyn said,

    AD, happy aniberseri…… moga kekal ke anak cucu….

    oit zana….. ade jer nk perli aku ek…..

  11. biqque said,

    happy anniversary!

  12. suezety said,

    tahniah cik senget.. dh setahun jadi isteri mr mamoru.. xlama lagi je dh jadi mummy! amin.. moga bahagia hingga ke hujung nyawa..🙂 doa kiter plak ek jumpa jodoh…

  13. suezety said,

    tahniah cik senget.. dh setahun jadi isteri mr mamoru.. xlama lagi je dh jadi mummy! amin.. moga bahagia hingga ke hujung nyawa..🙂 doa kiter plak ek jumpa jodoh…

  14. suezety said,

    cik ad.. ni x yah la diapprovekan ek.. juz nk tanya ni.. leh ker kiter nk tumpang promote frozen food mama kiter & choc. cake kiter kat blog awak? blog kiter x ramai pembaca.. if ok la..

  15. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    selamat menyambut 1st wedding anniversary semoga bahagia ke akhir hayat…2.8.08 my baby kuar..hikss..terbalik jer😀

  16. GreenJade said,

    hepi annivesary AD & Mamoru

    smoga bahgia hingga ke akhir hayat🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: