Dia cute bila Malu

February 11, 2009 at 8:00 am (Uncategorized)

Aritu kan, aku ada order cupcakes dari kak Anna Putrajayacupcakes sempena 1st Wedding Anniversary aku & Mamoru.

Masa nak amik order tu, aku suruh Mamoru gi amik. Saja nak buat suprise la kononnya. Sebab cupcakes yang aku order tu agak seksi sikit – aku tempah cupcakes yang bercorak badan pompuan pakai sexy bikini – kira nampak lah separuh dari boobs tersembul dari bikini cupcakes tu.. *ops..

Mamoru cerita, masa kak Anna bagi dia cupcakes yang aku order, kak Anna ada sebut pasal “bikini”.. Kata kak Anna, jangan simpan cupcake tu dalam fridge, nanti “bikini” dia cair. Mamoru jadi pelik laa kan. Dia mana lah tahu aku order cupcake design “bikini”. Punya lahhhhh Mamoru gelabah & segan bila tengok design cupcake dalam kotak tu.. apatah lagi bila kak Anna bercakap pasal “bikini”.. hahaha

Padahnya.. bila kat rumah, bukan ucapan “terima kasih, sayang” yang aku dapat.. tapi soalan keras dari Mamoru;

Mamoru: Kenapa sayang order cupcakes macam nih??!
Aku: Err.. b tak suka ke?
Mamoru: Malu b dengan akak tu tau.. dah lah akak tu perempuan..
Aku: aD ingat nak suprisekan b.. *suara aku dah down masa ni*
Mamoru: Yelah, tapi b malu kat akak tu!
Aku: aD sorry lah.. takpe lah, biar aD makan sorang cupcakes nih.. *start merajuk*
Mamoru: Eh, mana boleh! Kan sayang order untuk b.. Nih semua yang sexy-sexy nih b punyalah! Sayang makan cupcakes yang ada tulisan je.. Fuhhh sexy nihhhhhh.. *sambil mata meliar tengok bikini pelbagai jenis*..

*Aik tadi marah-marah? haha*

Kesian Mamoru kan? Salah aku jugak. Sepatutnya, aku pegi amik cupcakes tu sendiri. Adoi.. aku tataw pulak orang lelaki nih akan jadi malu bila dapat memender “seksi” dari orang perempuan (yang tak dikenali). Aku ingat semua orang lelaki jenis selamber je. Silap perhitungan daa.. rupanya banyak lagi tentang lelaki (esp, tentang Mamoru) yang aku belum tahu.

Tapi comel jugak ek. Rasa macam terbayang-bayang pulak macam mana nervesnya Mamoru bila berdepan dengan perempuan yang tak dikenali dan bercakap pasal “bikini”.. hahahahaha. Cute sangat!.. *aishiteru lah Mamoru!*

Satu lagi cerita pasal cupcakes seksi nih: Kebetulan masa cupcakes nih sampai, rumah aku tengah ramai orang (penuh dengan adik-adik & ipar duai). Terdiam adik lelaki aku tengok cupcakes tu tau.

Kata adik lelaki no. 7: Along.. kenapa lucah sangat kek nih..

*Adusss.. nyaris tak tersembur kek tu dari mulut aku – sungguh wrong timing kan? nih untuk orang dah kawen la dik.. tsskkk*

Tapi kami makan gegamai jugak akhirnya. Yang buat aku segan tu, memasing duk perli-perli tanya macam mana nak makan.. ngengada tau derang nih.. hahahaha.

Moral of the story: Kena planning bebtul kalau nak create romentik-cum-sexy-moment dengan Mamoru pasnih.. muahahahaha. Apa pun, thanks to kak Anna, kek dia memang sedapppp – marbeles🙂


Nih la cupcakes yg aku tempah dari
kak Anna Putrajaya


Cute kan.. hihihihi

25 Comments

  1. Deqna said,

    happy 1st anniversary.. semoga bahagia selamanya.

    cupcake tu memang menggiurkan.. hiks

  2. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    auww..cupcakes yang mengghairahkan😛
    kalo aku jadik mamoru pun aku rasa segan..hahahaha..
    nway, happy anniversary AD+Mamoru…

  3. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    auww..cupcakes yang mengghairahkan😛
    kalo aku jadik mamoru pun aku rasa segan..hahahaha..
    nway, happy anniversary AD+Mamoru…

  4. Faradilawati said,

    happy 1st anniversary….
    wahhh mmg mengancam habis kek nie..
    tp jgn tunjuk kat bebudak yg bawah umuq tu hehehe…

  5. Faradilawati said,

    happy 1st anniversary….
    wahhh mmg mengancam habis kek nie..
    tp jgn tunjuk kat bebudak yg bawah umuq tu hehehe…

  6. vimmiyasmin said,

    Happy Anniversary!
    Semoga kekal ke akhir hayat!

    BEst laa tengok KEZUTAN tuh!!
    Good idea!

  7. vy said,

    Happy Anniversary!
    Semoga kekal ke akhir hayat!

    BEst laa tengok KEZUTAN tuh!!
    Good idea!

  8. biqque said,

    uihhhhhh bestnyer cupcake ni! nanti i nak order gak ar!

    neway, congrats!

  9. biqque said,

    uihhhhhh bestnyer cupcake ni! nanti i nak order gak ar!

    neway, congrats!

  10. biqque said,

    tx for the cupcake link! cantik2 la cake dia…how to contact her ek?

  11. Dee said,

    cute n sexy..kalo hubby akak pun malu giler dia..hehehe..

  12. Dee said,

    cute n sexy..kalo hubby akak pun malu giler dia..hehehe..

  13. aD said,

    Deqna: memang ngiur abis.. hihihi

    elissmie: hihi.. baru ad tau incik mamoru tu pemalu bab-bab cenggini..

    faradilawati: dah selamat jadi tontonan umum aritu.. tak sempat nak sorok😦

    vimmiyasmin: mekasih.. hihihi.. pasnih kena cari idea yg lagik thril pulak hahahaha

    biqque: memang sedap tau kek dia.. rasa cam tak puas je makan aritu (maklum kena share gegamai). kalau minat, email je kat blog kak anna.. kat situ dia ada bubuh design / jenis kek yg nak ditempah.
    gerentiiiii sedap tau biqque!!

  14. aD said,

    Deqna: memang ngiur abis.. hihihi

    elissmie: hihi.. baru ad tau incik mamoru tu pemalu bab-bab cenggini..

    faradilawati: dah selamat jadi tontonan umum aritu.. tak sempat nak sorok😦

    vimmiyasmin: mekasih.. hihihi.. pasnih kena cari idea yg lagik thril pulak hahahaha

    biqque: memang sedap tau kek dia.. rasa cam tak puas je makan aritu (maklum kena share gegamai). kalau minat, email je kat blog kak anna.. kat situ dia ada bubuh design / jenis kek yg nak ditempah.
    gerentiiiii sedap tau biqque!!

  15. aD said,

    kak Dee: kannnn.. lelaki nih pemalu rupanya.. hihihihhi

  16. nURmALa mAZLan said,

    nampak cam sedap la cup cake tu..
    kat mana eh?? mana tau leh saya buat kek kahwin nanti

  17. nURmALa mAZLan said,

    nampak cam sedap la cup cake tu..
    kat mana eh?? mana tau leh saya buat kek kahwin nanti

  18. Cikpid said,

    Happy Anniversary..wah cupcakes to sexy ek..ayat nk mkn pon x reti tu yg kelakar tu..ahaks…

  19. WaN dAn TiE said,

    ad
    kelakarlah pulok…
    malu pulok mamuro nie..
    tapi mahu hahahhhahaha
    anyway tq pasal info broadband tu…nanti dah ader lap top sendiri bolehlah kita berym yer…insyallah

  20. WaN dAn TiE said,

    ad
    kelakarlah pulok…
    malu pulok mamuro nie..
    tapi mahu hahahhhahaha
    anyway tq pasal info broadband tu…nanti dah ader lap top sendiri bolehlah kita berym yer…insyallah

  21. GreenJade said,

    heheh sabaq jaa

  22. Reen_ATC83 said,

    hehehe cumel …
    *bayangkan muke MaMoRu aD malu2*
    wink!~ hehe adoi cik PuaN aD … baru ku tahu lelaki ni malu ghopenye~~ hik hik hik .. aniway …
    Epi 1st anniversary
    to Cik PuaN aD & InceK TuaN MaMoRu
    Smoga Bahagia Ke AkhIr Hayat
    AmiN~

  23. ReeN said,

    hehehe cumel …
    *bayangkan muke MaMoRu aD malu2*
    wink!~ hehe adoi cik PuaN aD … baru ku tahu lelaki ni malu ghopenye~~ hik hik hik .. aniway …
    Epi 1st anniversary
    to Cik PuaN aD & InceK TuaN MaMoRu
    Smoga Bahagia Ke AkhIr Hayat
    AmiN~

  24. [S]itie [B]Um [B]Um said,

    haha…kelakar ar! abang malu tp suke sebenarnye… hikhik!

  25. Elyn said,

    happy aniberseri….. cute tul cupcake tu

Comments are closed.

%d bloggers like this: