Paintball @ pantai Jeram

February 12, 2009 at 9:00 am (Uncategorized)

Nih antara xtvt Mamoru kat Kuala Selangor aritu – main paintball dengan team RPG Paintball. Aku tak berapa gemar main paintball nih – ganas sangat gamenya, tak sesuai dengan jiwa kecik aku. Penah sekali laa aku join – tuu pun, aku duk pegang je senapang tu sampai ke sudahhh – tak berani aku nak shoot – takut ok nak sakitkan badan orang lain.

Aku suka tengok Mamoru main game nih. Cuma yang aku tak suka, lebam-lebam kat badan dia yang amik masa lebih sebulan baru hilang.. tsskkk. Tapi, takper lah, tak lelaki laa namanya kalau tak lebam-lebam nih.

Bagi peminat paintball, korang try lah main kat area pantai Jeram, Kuala Selangor nih. Menarik tempat dia. Derang tak main lah perang nyuruk belakang tiang / tong. Kat sana, kawasan dia memang real – macam dalam hutan pun ada. Part yg best, kalau korang nak main taim malam pun bolehhhh. Tak caya, gi lawat blog derang.


Tengah bincang strategi la kununya nih..


Aksi sebelum badan memasing penuh berbirat dengan cat paintball yg berwarna-warni

14 Comments

  1. Dee said,

    mmg enjoy main paintball..tp sakit kan..not my kind of game too..hehehe..

  2. miszrLina said,

    wow! bestnye.

    budak2 opiz tgh giler main game neh.
    tp cam scary+sakit badan nanti. huhu

  3. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  4. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  5. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  6. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  7. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  8. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  9. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  10. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  11. atty's said,

    kty pun lom pernah main ..
    agaknya kalo main.mau semput…

  12. Signorina Syima said,

    kak ad lupa lagi pada sy yg duduk ksel ini…

  13. BigMouth said,

    Cam best jer kan… tapi mesti tahan lasak lah…

  14. aD said,

    Dee: seganas ad pun, tak tergamak nak tembak-tembak orang.. bior le pistol tu mainan pun.. hihi

    miszrlina: sape lah agaknya yg perkenalkan game nih ek?

    atty: maunya tidak.. berlari, meniarap segala.. penat..

    signorina syima: alalalala dik oi.. yang main aritu seme nya lelaki. tu pasai tak berani nak ngajak.. hihihihi

    bigmouth: org cam alang oke je kut.. hihihi

Comments are closed.

%d bloggers like this: