>Panas hati

February 18, 2009 at 10:00 am (Uncategorized)

>

Aku paling tak suka kalau orang lain amik credit atas hasil keje aku.. atau tak pun, suruh aku buat keje yg remeh temeh.

Contohnya; Ko mintak tolong colleage ko call bank RHB tanya prosedur untuk tukar akaun kompeni padahal dalam masa yang sama, ko sendiri nak keluar pegi bank yg sama untuk deposit kan cheque – Pada aku, apa laaa salahnya ko tanya sendiri kat kaunter bank tu soalan yang ko nak tanya? Betul tak? Pelik tau dengan orang camnih – Jenis orang yang sebenarnya bukan desperate nak minta tolong tapi sengaja nak menyusahkan orang – dengki tengok orang lain rilek kat opis. Tapi yang nih aku tak geram sangat sebab aku dah sound tepet je. Terdiam dia bila aku tegur pesal dia tak boleh tanyakan sekali mender tu sekali harung bila dah sampai bank nanti?

Ekceli bukan tuuuu je. Banyakkkkk lagi sebenarnya. Rasa nak je aku mengumpat maki hamun segala kat blog nih tapiiii.. tak boleh dik nonnn – tak baikkkk. Kena banyakkkkk bersabarrr. Buat masa nih telan je lah dulu memender yang menyakitkan hati. Lagipun, tak elok memarah nih, kanggg effect kat baby.

Dah laa.. sambung berangan lagi best.. kan Mamoru kan?

9 Comments

  1. Dee said,

    >saba2..mmg ada org yg cenggini..xleh tgk org lain senang..hehehe..

  2. atty's said,

    >heehhe..takpe..sabor je ler..

  3. Elyn said,

    >sabar2… kang baby pun muke muncung plak!!!

  4. A.I.Z.A.T said,

    >hehehe..standard ar tu.org lain tu maleh ar kot.xpun mmg x reti nk wat mende remeh temeh camtu..huhu..wah nak ade babu da ek? congrats. harap sume ok jek..amin

  5. nURmALa mAZLan said,

    >sabar2 ye..org cam tu kita anggap je langau

  6. WaN dAn TiE said,

    >syg ad sabr byk2

  7. biqque said,

    >aD mmg penyabar…kalo i, kena dah…hahahahaha!ye, mari kita berangan lagi! (tengah berangan pakai beach dress kat GC…kuang kuang kuang…)

  8. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >banyakkkan bersabar..lepas dah beranak nanti, baru hilang sabar..hahahahaa…lariksss…

  9. Angah said,

    >aD..pujuk diri camnih “takperla.. dia tak mintak dilahirkan bodoh camtuh” ehehe..

Comments are closed.

%d bloggers like this: