Tahniah Rinanda & Catlina

March 23, 2009 at 9:00 am (Uncategorized)

Hepi sangat bila dapat tahu ada dua orang blogger yang dah selamat melahirkan baby memasing;

Tengku Rinanda
&
Catlina

Tak sabar nak tunggu mummy-mummy baru nih cerita tentang pengalaman bersalin derang. Eksaited tapi gerun.. hihi.

Ohh.. nak selit pasal politik sikit. Kelakar tau bila baca kartun (yang aku copy dari utusan online) nih:

Dah macam apa je kan. Tak kira apa kontroversi yang melanda, even yang terbaru membabitkan kes kematian sorang pompuan yang turut melibatkan anak lelaki Samy nih, kekal jugak dia jadi Presiden.

Satu lagi pasal Ketua Menteri negeri kelahiran aku kat Melaka nunn. Takde siapa pun nak force dia letak jawatan walaupun terbabit dengan RASUAH (atau bahasa halus yang pihak Umno suka guna untuk elak dari masalah nih nampak berat “politik wang”)

Kalau laaa si Samy atau Ali Rostam nih bukan dari parti BN, kompemmmmm paksaan untuk turun tahta adalah amat hebat sekali. Tapi, atas tiket BN, semua kesalahan / kesilapan mereka nih dapat akan terus dapat imuniti (tak dapek la kita nak afundi ‘keluar’)

11 Comments

  1. biqque said,

    exactly! samy vellu adalah presiden sepanjang hayat…dia nak lawan che det! hahahaha!

    haah, pelik…ali rustam tak leh bertanding, but he can keep his post…pekejadahnyer tu?

    (i luv politic!)

  2. atty's said,

    malas nak komen pasal politik..

    tahniah pd yg dah selamat deliver.

  3. atty's said,

    malas nak komen pasal politik..

    tahniah pd yg dah selamat deliver.

  4. atty's said,

    malas nak komen pasal politik..

    tahniah pd yg dah selamat deliver.

  5. atty's said,

    malas nak komen pasal politik..

    tahniah pd yg dah selamat deliver.

  6. atty's said,

    malas nak komen pasal politik..

    tahniah pd yg dah selamat deliver.

  7. nURmALa mAZLan said,

    hidup sammy vellu…
    wakakakaka~~

    yang, datang wedding kita nanti..ahad nih

  8. Dee said,

    cuba kalo mb selangor or mana2 mb parti pembangkang..adalah yg berarak suruh letak jawatan..kuikuikui..

  9. Aizura said,

    citer politik lak…

    u hv been tagged.. do visit my blog k..🙂

  10. Elyn said,

    mesti x sabar nk jumpe si kecik lam peyut tu kan!!!!

  11. aD said,

    biqque: orang ada kuasa donia.. cantu lah hihihi

    atty: tak sabar nak tunggu turn!

    nurmala: insyaAllah, nanti aD print kad kawin awak.. hihihi.

    dee: betoi!

    aizura: ai ai ma’am.. hihi

    elyn: memang tak sesabar dah nih.. jeles je tengok orang lain duk cerita pasal anak memasing🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: