Bowling kat area rumah

March 30, 2009 at 11:00 am (Uncategorized)

Kat area rumah aku ada pusat bowling uols! Baru dua-tiga bulan bukak. Kira nih pusat bowling yang paling dekat arr. Tak sampai 5 minit drive dari rumah. Lupa lah nama tempat nih. Direction pun aku tak reti nak bagi (sila tanya Mamoru).. hihihi.

Nih gambar-gambar masa kami kat pusat bowling (sabtu aritu) – sangatttt lengang. Tak ramai orang. Yang main cuma incik Mamoru & Adik no.2. SIL Ida & aku jadi pom-pom girl.


Adik no. 2 & Mamoru tengah warm-up


Tuuu diaa.. Mamoru suka sangat main bowling tau. Even malam tadi pun kami ripit main kat tempat yang sama (tapi dengan Chua pulak)


Mak buyung yang kejenya duduk sahajor. Risau la lane bowling kat sana licin-licin belaka.

Malam tadi kan, masa ripit bowling dengan Chua, ada ke dia amik bola kowling tu pastu letak kat tepi perut aku – sama saiz katanya. Geremm tau. Kata Chua lagi, perut aku comei.. hihihi (terus tak jadi geram.. hahaha *kembanggg*)

p/s: Dengar tu baby ‘A’.. awak belum lahir lagi orang dah cakap comellll!!!!! Harus mama vanggaaaaaa..

%d bloggers like this: