Adik no.4

March 31, 2009 at 1:01 pm (Uncategorized)

Lemau je aku sepanjang pagi nih diserang virus bersin + selsema teruk. Sampai terpaksa menidokan diri kat lounge room.

Nak balik awal lah – sambung tido.

Mamoru sekarang ada kat Negeri Sembilan – melawat site lagi (drive hati-hati ya hubby! aD balik dulu – tak larat. Jumpa kat rumah nanti)

Satu lagi, adik perempuan no.4 otw datang sini dari Kelantan. Nak cari keje kat KL katanya. Hmm.. risau aku dengan dia nih. Bukan risau apa, adik aku yang no.4 nih jenis tak tentu pendirian. Aritu dah elok-elok aku carikan dia keje kat KL, dia berenti pi ikut suami balik Kelantan. Padahal, boss dia kat opis dia tu cukup sayang kat dia dan sanggup offer nak naikkan gaji. Tapi dia berkeras gak nak berhenti.

Sekarang nak datang sini balik cari keje. Aku bukan apa. Sekarang nih zaman ekonomi meleset. Kalau boleh cari lah keje yang tetap. Jangan lah nanti baru dua/tiga bulan keje dah berenti. Aku tak gemar camnih. Payah la aku nak tolong dia kalau dia tanak tolong diri sendiri.

Harap, dia semakin matang sekarang nih.

2 Comments

  1. Dee said,

    eh..ikut suamikan lg bagus..napa nk dok pisah2 ni..mmm..

  2. aD said,

    kak dee: nak wat camne kak, kat sana susah nak cari keje – dok pendalaman. nak tanak, terpaksa lah berkorban duk jejauh..

Comments are closed.

%d bloggers like this: