Celebrate birthday Mamoru

April 13, 2009 at 12:00 pm (Uncategorized)

Ok, nama pun birthday suami tercinta kan, harus lah entry dia keluar dua tiga kali hari nih.. hihi. Layan kan je.

Nih gambar masa malam birthday Mamoru. Meh kita intai apa yang dia buat kat ruang tamu masa kami membizikan diri kat dapur…

Adik no.6 yang banyak memainkan peranan penting kat dapur. Aku jadi mandor je.. hihihi.

Tu diaaahhhh.. penuh lilin atas kek. 28 kannn.. Tak banyak pun makanan malam tu. Just goreng ayamas drummet, fries & hidang buah-buahan je. Maklum la semua orang dah dinner. Aku buat hidangan lite-lite aje lah.

Bergambar gegamai dengan sebahagian dari adik-adik & adik ipar aku.

Lagi gambar gegamai. Sila jangan pedulikan adik-beradik aku yang buang tebiat kat belakang tu. Derang memang gini.

Acara potong-potong kek pulak. Yang kecik tu Ayuni – semakin comel dia sekarang!!

5 Comments

  1. biqque said,

    haiiiiiiii mamoru dah start membela perut keeeee…hehehehe!

  2. Deqna said,

    Happy birthday to ur darling hubby.. semoga awak berdua bahagia selalu lebih2 lagi dengan kehadiran baby tak lama lagi nanti…

  3. Chooyaya! said,

    so obvious momoru dah berisi. Ad kasik makan apa nih? Tp lg elok la dia besar sikit.. kalau tak dulu kurus jerk…

  4. Dee said,

    a’ah nmpk hubby aD dh berisi cam aD lak..kehkehkeh..apa2 pun happy birthday to mamoru..may all his wishes come true..

  5. rose said,

    hepi besday to ur hubby..semoga panjang umur murah rezeki ya..:-)

Comments are closed.

%d bloggers like this: