Hepi birthday Mamoru

April 13, 2009 at 10:00 am (Uncategorized)

Tak sempat nak buat draft entry untuk birthday Mamoru. Kalau tak, sure boleh publish on time semalam. Minggu lepas memang tersangat bz😦 – Tapi lantak lah, aku tetapppp nak buat special entry untuk incik suami tercinta.

Buat Mamoru yang menyambut hari lahir dia semalam (12 April 2009), aD doakan semoga suami kesayangan aD nih;

  • dipanjangkan usia, sihat & cergas selalu
  • dimurahkan hidup dengan rezeki yang diberkati
  • berada dalam lindungan-Nya sentiasa
*Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn*

Terima kasih kerana sudi membimbing dan menjadi imam pada aD (dan bakal anak kita, insyaAllah). Terima kasih juga atas kasih sayang & kebahagiaan yang b bawa dalam hidup aD. Tak ternilai rasanya untuk aD samakan dengan permberian sebuah hadiah. Hanya satu yang mampu aD janjikan untuk b, keikhlasan & kejujuran aD untuk terus menyayangi & hidup bersama b selagi hayat aD ada di dunia ni.

Sekali lagi, buat sebahagian dari nyawa aD,

Selamat Hari Lahir yang ke 28!!

*with lotsa kisses & hugsss*

5 Comments

  1. kabussenja said,

    hepi besdy.. wah trserlah sudah perutmu…heee…

  2. E.L.L.Y.N said,

    selamat ulang tahun…
    aD dah nnmpk perut tu..br rasa cam pregnant

  3. ~aianna~ said,

    hepi burfday daddy-to-be ;)wiii cutenye belly kak ad…😉

  4. biqque said,

    happy bday mamoru!

    i used to know 2 guys who born as aries…and both of them are such lovely person…so i bet, mamoru pun macam diorang kan?

    p/s: aD, perut dah nampak! yeay!

  5. elysuhaili said,

    hepi besday mamoru! semoga bertambah sihat, hebat, kaya, hensem dan bahagia selalu…

Comments are closed.

%d bloggers like this: