Pre Birthday Mamoru

April 13, 2009 at 11:00 am (Uncategorized)

Ekceli, aku dah plan nak buat kek indulgence khas untuk sambut birthday Mamoru. Punya lah bersemangat nak tunjukkan kasih sayang yang tak terhingga kat dia (plus nak tunjuk riak sebab dah pandai buat kek) Tapi dek kerana tak cukup masa untuk shopping bebahan kek, terpaksa ikut ‘plan B’ je. Yerr.. itu lah balasan untuk orang riak.. hihihi.

Aku punya plan B, nak tempah kek indulgence dari SIL Juli. Tapi plan yang nih pun fail jugak disebabkan aku boleh terlupa nak tempah awal-awal dari SIL Juli (apa punya malang daa). Nasib baik ada sebiji kek ala-ala indulgence kat kedai Makde. Part tak boleh blah tuu bila aku terpaksa beli kek nih depan Mamoru.. tsskkkk.. tak suprise langsung kan😦

Tapi takpe lah, asalkan Mamoru sudi bekerjasama buat-buat tak paham dan tahan ‘rasa suprise’ dia untuk celebration sebelah malamnya.. huhuhu.


Aku tengah bersungguh-sungguh tulis wording atas kek (FIRST TIME OK). Tak dapat buat kek, dapat tulis wording sendiri pun jadi laaa.. Ohh, si kecik yang sedang buat aksi cakar harimau penjejak badai itu adalah anak SIL Juli – Ijat.


Tatt tarraaaa… mempersembahkan hasil tulisan aku. Ok.. ok.. aku tau tahap ke-gigil-an aku terserlah dalam tulisan nih. Aku gabra so, sila jangan kompelin (Mamoru sendiri duk gelak-gelak tengok tulisan aku nih. Elee tau lah tulisan dia lagi cantik :p~) Apa yang penting??? Kerjasama semangat aku nak tunjukkan kasih sayang tuuu!!


Ok dah siap boleh bubuh dalam kotak. Lupa nak inform, kek nih SIL Juli bagi FOC ok (waa, malu laa aku camnih – dah dua kali SIL Juli bagi kek FOC kat aku).

4 Comments

  1. Beautiful Disaster said,

    happy bday kt mamoru ye.

  2. mEiZ AraNda said,

    HeaPY bESDAy KAt MAmoRu juGA..;)

  3. biqque said,

    hahaha! i kalo gi kedai kek, i offer tulis sendri sebab nak puas hati…kang budak2 kedai kek tu buat, herot2 i gak yg marah…hahaha!

  4. Cicada2nd said,

    28 muda lagi tu.
    bab buat2 x paham.. berlakon buat2 mcm xde apa yg berlaku memang dia pandai.

Comments are closed.

%d bloggers like this: