>Bowling tourney

April 16, 2009 at 9:00 am (Uncategorized)

>

Antara bukti sohih yang menunjukkan Mamoru gila bowling.. hihihi. Nih gambar masa tournament bowling anjuran parent kompeni tempat Mamoru keje. Tataw lah ada berapa kompeni yang join. Aku cuma kenal kengkawan se-opis dengan Mamoru je.. hik.

Tapi seronok gak. Aku tak terasa pun macam orang luar kat sini. Rasa enjoy je join derang semua. Boss-boss Mamoru pun sporting – semua kaki menyakat 🙂



Gambar aku wajib ada disetiap entry.. hihi. Orang yang amikkan gambar nih sangat baik hati tau. Peramah.


Dann… terbukti jua hasil kegigihan Mamoru training bowling nih bila team dia berjaya dapat tempat ke-2 (or was it ke-3?).. hahaha.. takpe lah, janji dapat hadiah.


Gambar gegamai dengan semua boss & staff

%d bloggers like this: