>Jenjalan sambil shopping

April 20, 2009 at 1:00 pm (Uncategorized)

>

PSabtu aritu memang sakan berjalan. Keluar rumah pukul lapan, tengah malam baru balik. Dari rumah ke;
  • KL Sentral – hantar Chua naik ketapi balik kampung
  • pastu pegi area Bukit Bintang – shopping bebarang yang aku idamkan *tenkiu Mamoru*
  • pastu gi Klang pulak – cari barang Mamoru (tapi tak jumpa)
  • pastu, pegi The Curve – amik barang (1) yang aku order online
  • on the way nak balik kami singgah Mid Valley – tengok cerita Pantas & Garang (Fast & Furious) sementara nak tunggu barang (2) yang aku order secara online jugak.. hihihi
  • malam pulak, pegi Kg Baru – amik laptop Abg Adib (dia minta tolong Mamoru repair)

Fuhh.. sangat tak sedar diri berjalan dalam keadaan sarat cenggini ok!


Nih gambar masa kat Mid Valley – tengah soru gegamai🙂


Masa khusyuk tengok fashion show kat Mid Valley – sampai terduduk youu.


Me & adik no.4


Mamor tengah leka amik gambar model atas stage.

4 Comments

  1. Dee said,

    >wah..seronoknyer aD..penuh ngan aktiviti..sedap x mkn kt portugese grill tu..mesti sedapkan..my feveret tuh…

  2. atty's said,

    >amboi ad,..sakan jalan..kalo ad larat , mmg elok sgt berjalan2 nie.

  3. MushroomCute said,

    >Sarat ker? Tak nampak pun..Cam anak dara lagilah…Patutlah aktif lagi…

  4. Rantong said,

    >Salam ziarah.Rancangan “Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net” kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA…

Comments are closed.

%d bloggers like this: