>Esok fly ke Sabah

April 22, 2009 at 9:30 am (Uncategorized)

>

Tak sempat nak update apa-apa kat sini.

Semalam, seharian bz dengan keje. Hari nih pun sama. Maklum lah, esok nak cuti. Nak tanak, kena lah tunjukkan tahap kerajinan yang melampau dalam sehari dua nih.

Esok, aku & team xpdc Mamoru depart ke Sabah. Untuk 3 hari pertama, kami juzt lepak kat KK town – melancong sambil melencong buat island hopping. Kena nikmati pepuas percutian kali nih. Kira nih vacation yang last sebelum aku terbongkang atas tilam – berpantang 44 hari.. hihi.

Tak lama aku kat Sabah. 3 hari je. Hari Sabtu aku dah balik semula ke KL. Mamoru & the gang je yang akan teruskan trip derang ke Poring & Kundasang sebelum start mendaki Kinabalu nanti.

Ikutkan hati, nak jer aku ikut sampai kaki gunung Kinabalu tu. Pastu tunggu derang kat Mersilau resort / Kinabalu Park. Tapi tak mboh laaa. Perjalanan dari KK town ke sana amik masa 2 jam – lama tuu. Pastu cuaca kat sana berganda-ganda lebih sejuk dari Cameron / Genting. Better aku balik je dari tanggung risiko yang bebukan.

Note to kengkawan semua: Doakan perjalanan aku & team xpdc Mamoru selamat pergi dan selamat balik ya!

Note buat baby ‘A’: Jangan ne-notty k sayang. Mama nak bawa awak gi jenjalan nih. Mama nak tunjukkan kat awak tempat memula Mama jumpa Papa awak dulu.. hik. Sabar ya, jangan keluar sebelum masanya!

6 Comments

  1. Beautiful Disaster said,

    >take care yer.

  2. pB said,

    >jgn lupa singgah pekan Nabalu …

  3. rose said,

    >jaga diri..semoga baby n mak baby selamat pergi n pulang ok..

  4. mEiZ AraNda said,

    >take care sis!!

  5. nURmALa mAZLan said,

    >take care aD

  6. aianna said,

    >take care dear sis!!~

Comments are closed.

%d bloggers like this: