>Like father, like.. ??

May 29, 2009 at 4:00 pm (Uncategorized)

>

Picture speaks a thousand words kan? So what do u think this one tells? hihihihi..


Cute tak? Jeles aii ok. Mamoru beli kasut untuk dia & baby ‘A’ sahajor.. tsskkk. Ok, ok.. tu bukan cerita sebenarnya. Ekceli Mamoru nak belikan kasut untuk aku sekali. Tapi aku tanak. Aku bukan penggemar kasut jenis sporty nih. Kalau jenis heels boleh laa.. hik.

*on the phone nyer conversation*

Mamoru: “Sayang, kat sini ada kasut Adidas untuk baby. Comel sangat! B beli satu untuk baby kita ek?”
Aku: “Err.. baby baru lahir boleh pakai kasut ke?” (blur sekejap)
Mamoru: “Boleh kut.. dia cakap untuk newborn. Lagipun baby kita takde kasut lagi”.. (Mamoru buat nada sedih pulakkk – pandai tauu mencairkan hati aku)
Aku: “Ikut b, lah.. Ada kaler apa je”
Mamoru: “Ada dua warna.. pink dengan biru”


Dan kami pilih biruuuuu.. (apakah maknanya tu?).. Comel sangatttt kasut nih tau. Khas untuk newborn. Lebih comel bila daddy-to-be tuuu yang belikan. Dia dah tak sesabar nak pakaikan kasut kat kaki si kecik dalam perut nih. Beria sungguh – kelakar ok. Ohh.. kasut nih datang sekali dengan toy yang sangattt cute!

p/s: Tq buat semua yang vote gender our baby kat sidebar nih.. Susah gak kan nak teka.. hihihi. Tapi apa pun, tahniah pada yang dapat meneka dengan tepat!!

11 Comments

  1. Author said,

    >first baby… memang excited giler.. lepas tu semua guna hand-me-overs!

  2. za|d said,

    >maknanya baby “A” ko baby boy la. Ape barang ko bocorkan rahsia ni?? Kate nak kasik surprise…

  3. biqque said,

    >alaaaaaaaaaaaa salahhhhhhhhhhh!hehehe…tapi pape pun, tak kisah, janji best dpt baby!

  4. elysuhaili said,

    >haaa baby boy kah? hahahhaha.. newborn buleh aje pakai kan kasut… cuma nanti bile time dia dh merangkak n start nk jln xyah pakai kn kasut dulu.. nnti lagik cpt dia jalan.. neway sungguh comel kasut tuu.. mmg like daddy like ???? hehehhehehe bahye girl pon buleh aje pakai biru.. cuma boy aje tak pakai pink..

  5. Dee said,

    >oh..boy ye..congrats..akak pun salah teka..lawa ar kasut tu..

  6. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >sampai skang bb aku x pakai kasut…she hates so much…hahahaha

  7. princessjersidd said,

    >baby boy….saya bjaya mnekanya….perut anda bulat maknenya baby boy…xkisah baby pe pun janji sempurna

  8. rynn2506 said,

    >wah..kantoi…baby boy ke baby A tu….heheheheanyway, such a cute shoe….for newborn pon mmg ade ekk…x tau plak…hehehe

  9. rose said,

    >hehe..tomeinye kasut..:-)

  10. atty's said,

    >baby boy ye..congrats..cute nya shoe tuh..

  11. Beautiful Disaster said,

    >baby A adalah baby boy. boleh geng dgn ryan nnt.

Comments are closed.

%d bloggers like this: