>Ada darah laa..

June 5, 2009 at 4:02 pm (Uncategorized)

>

Aku rasa nih la yang dipanggil ‘ bloody show’ kut..

Pagi tadi aku perasan ada sikit.. tapi sikit sangat. Dan baru sekejap tadi ada lagi – banyak sikit dari yang pagi tadi punya. Kengkawan semua, korang rasa is that ‘it’?

Sakit? Belum lagi.. cuma tak selesa dari semalam sebab perut kerap menegang.

Aku dah call Mamoru. By time aku tulis nih, dia dah on the way balik rumah kut. Ekceli dia otw ke kedai kereta – ada problem dengan bateri kereta (tetaim camnih la pulak kereta nak buat hal kan?) Dugaan semua tu..

Ok, lah.. nak call hospital tanya sama ada perlu atau tak aku pegi sana. Kalau tak serius, aku nak duduk rilek kat rumah dulu.

Semoga dipermudahkan semuanya. Doakan untuk aku & baby ‘A’ ya geng.

Assalamualaikum.

4 Comments

  1. Elyn said,

    >perut tegang tu contraction la AD….. call sepital. moga sume selamat!!

  2. arnirina said,

    >dah kuar sign nak besalin la tu..mmg x sakit kuar darah..x rase ap2 pon. malam esok besalin ler tu..hehehe

  3. NONIE AZIZ said,

    >Dah nak bersalin dah la tu AD..semoga semuanya selamat. Ameen

  4. Remjac@Anakadi said,

    >Mgkin kesan nak brsalin kot..Baik p hosp check,Jaga diri baik2..Kita doakan semuanya sihat.. dan selamat. Amin

Comments are closed.

%d bloggers like this: