>Sentuhan..

June 9, 2009 at 10:56 pm (My precious Ariff)

>


Sentuhan Mummy dan baby..
Sentuhan Mummy dan baby II

**kuku ni o-nyang kata tgu seminggu baru leh potong, bkn pasal k.org tak nak potong..tq.**

Pengarang : Fuzzy


aD keluar dari Al-Islam Medical Centre hari Ahad 7 Jun 2009, thank to Joyah dan juga Gee yang sempat datang.

Kuar dari AIMC k.org singgah jab umah pak long aku yang berdekatan ngan AIMC, bawak jumper nenda aku, lepak 1/2 jam sambil makan, then terus ke rumah aku plak amik bengbarang tuk dibawa ke Melaka, pastu terus gerak ke Melaka.

Hari ni Arrif dah berusia 5 hari, dan k.org dah merasakan hari-hari tak cukup tido..hahhaaa…mender nie dah diceritakan oleh bapa2 seantaro yang ceritakan pengalaman dorang. So mentally dah agak bersedia.

Sesungguh setiap hari kami makin belajar untuk menjadi parent, aku sendiri dari nak pegang baby masa memula, kekok sangat..skang nie dah ok skit.. bertambah meter konfident tuk handle baby.

Keadaan aD, hari ke hari ada perubahan positif, masa hari first, kenampakan kepenatan yang amat sangat, hari ke 5 ni dah cergas skit, hari nie merupakan hari terakhir berurut dengan Nek Enang, nenek nie siap crita yang dier penah ngurut org sampai ke Darwin Australia, kira gempak gak erk, tukang urut nie. aku cuma berdoa yang semuanya ok dan selamat.

Korunk enjoy la gambar erk.

Baby Ariff baru lepas dimandikan oleh O-nyang dan Nek-Lang nyer.
Sapu ubat kat pusat Baby Ariff.
Baby Ariff pakai baju.
Ariff baru lepas

Dan inilah Baby Ariff pas mandi.
Lena dipangkuan Mummy.
Mummy ngan srapan.

14 Comments

  1. za|d said,

    >PANJANG KUKU BABY TU, KENAPE TAK DIPOTONG? AD LAK AKU NAMPAK DAH CAM JAY-Z JEK NGAN LILITAN KAT KEPALA TU.HAHAHA!!

  2. aydan said,

    >congrats to aD n fuzzycutenya baby ariff.ni yang tak sabor nak ade anak ni

  3. arnirina said,

    >mummy sarapan ape tu mummy? biskut hup seng? hehehe..

  4. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >alaa..sweetnyer…

  5. rynn2506 said,

    >wah…dah selamat dah cik aD kite ni….erm..selamat menempuhi sessi berpantang ye cik aD..ape pon baby korg mmg cute….!!!pasni jgn lupe update cite psl baby byk² tau…psst: teringat pula time kite bpantang last year..camtu la juga rupa kite…hahahahttp://www.rynn2506.com

  6. suhaila-ab said,

    >tahniah…dah selamat segalanya…alhamdullillah…jaga kesihatan dan kesihatan baby jugak bebaik..

  7. mEiZ AraNda said,

    >kuku bb ariff kuku gelas..mesti akan tinggi da beshar ti.;)take care sis…

  8. Dee said,

    >wah..nti potong ye kuku baby tu..nti luka muka dia..cutenyer..mesti aD n mamoru seronok ngan pengalaman ni..enjoy ye..

  9. Big Mamma Bukhari said,

    >salam..alhamdulillah..tahniah.. dh dpt baby..selamat berpantang ad..tahniah dh bergelar.. ibu dan ayah..

  10. precious innocent said,

    >dah bsalin ye.. congrate…welcome 2 d club!!-mama emma-

  11. cicakuben said,

    >bhgia nya tgok bby tuh…xsbr tgu bby kat perut ni lahir pulak,.

  12. biqque said,

    >aD, pls email me (biqque@yahoo.com) your house/office address…i nak send baby gift kat u, k🙂

  13. suezety said,

    >hehehehe kiter suka sgt tgk muka baby A yg masam tu! rasa nak geget!!!!! auwwww! cik ad cptlah balik kiter nak gi tgk baby A

  14. pinkiss said,

    >so sweet (sambil tongkat dagu)

Comments are closed.

%d bloggers like this: