>Perkembangan Baby Ariff.

June 18, 2009 at 12:50 am (My precious Ariff)

>
Salam semua..still post ini dari Fuzzy..Cik Puan aD masih berpantang di kampung halaman Melaka..


Dan aku sebenarnya tak berapa tau cam ner nak berbahasa basi dalam blog nie.. so kalau bahasa cam skema jawapan peperiksaan wat2 tak nampak dan sila baca dalam nada santai sepoi2 bahasa key..

Maybe hari Jumaat ni Cik Puan aD akan kembali mewarnai seri rumah kami di Permaisuri … tapi ni pon bergantung pada keadaan dan faktor2 yang memungkinkan keputusan ini bertukar.

Nak citer per sal Baby Ariff erk.. sal nama Ariff.. aku decide tuk guna spelling nie A-R-I-F-F sebabnya mungkin sekadar kosmetik dan aku suka huruf F.

So kita layankan gambar memberikan 1000 cerita yang lebih menarik untuk ditatapi dari membaca aku menulis yang ntahkehapahapantah..hahahaha…

enjoy.


Ariff ZZZZzzzzz…

Ariff tido close-up.
Ariff dan pipi tembamnya.Gerammzzzz…
Ni Ariff yang gelak masa dalam tido..cam tak caya kan..baby leh gelak masa tido.

Ni Ariff selepas mandi dan tido lagi..
Tido-tido lagi..

Ni la ghupernyer nenek yang mengurut Cik Puan aD.

Ni plak gambor i ler..menggesek kayu manis dan jambu batu tuk disapukan ke dahi Cik Puan aD.


Advertisements

9 Comments

  1. biqque said,

    >lawak ar u tulis, walaupun pendek…hahaha! tapi best! we want more! we want more!tembam pipi dia ek? kim salam aD. i masih menantikan email alamat rumah korang utk i send baby gift! k? send to biqque@yahoo.com tau.

  2. Ely Skin said,

    >pipi tuh cubit besh tuuu geramm

  3. mEiZ AraNda said,

    >semangatnyer pp dia..:)

  4. nURmALa mAZLan said,

    >wakkkkkklama x jenguk sinibaby A dah keluar…Alhamdulillah..

  5. Dee said,

    >skrg enjoylah..dia tgh tido..nti2 taulah..wakaka..bb mmg leh gelak n senyum2 time tdo..org tua2 kata tgh main ngan kembar dia..si uri tu..wallahualam…

  6. Mama @wisy said,

    >alahai kuit miut baby ariff..

  7. rynn2506 said,

    >wah btuahnya aD dpt husband yg memahami minta aD yg suka blogging ni..siap tlg updatekan lg ms aD tgh pantang….erm..cute la baby ariff ni…ni buat kite x sbr nak ade baby nih…huhuhttp://www.rynn2506.com

  8. aJa said,

    >Comel nya Ariff,tengok anak org macam nak ada baby lagi..tapi….takut

  9. Ied @ May said,

    >tahniah ad…comel ariff awak. blh kenal2 dgn aryff kite…muahhsss baby…

Comments are closed.

%d bloggers like this: