>Hepi 1 month birthday!

July 7, 2009 at 11:00 am (My precious Ariff)

>

My little Ariff turns 1 month old semalam! Mummy dia sangat over excited tau. Siap beli kek untuk celebrate.. haha. Sila jangan gelak ok. Aku bukan lah nak celebrate birthday dia tetiap bulan, cuma, aku rasa bulan pertama nih penting dan sangat menarik – mesti di sambut walau macam mana sekalipun.. hihi.



Mummy Ariff ke nih?


Mummy Ariff yang over excited!


Plan asal nak cari kek kecik je, tapi tak jumpa, so beli je lah yang besar


Selamat hari lahir yang ke sebulan, Ariff. Mummy & Daddy doakan yang terbaik untuk awak!


Again.. aksi me & Mamoru yang teruja nak sambut birthday anak sendiri (Nak tunggu setahun lambat sangat, dapat sambut yang sebulan pun jadi laaa.. haha)


Oppss kata birthday Ariff tapi gambar birthday boy nyer sikit je.. Maaf ya, birthday boy tidur laa taim nih. Tu pun aku curi-curi angkat dia tau.


Potong kek sesama (Ariff masih lagi tidur – he dont even bother to celebrate pun.. hihi)


Anw, sempena birthday Ariff yang sebulan nih, mummy nak nyanyi satu lagu special yang selalu mummy nyanyikan untuk Ariff taim Ariff tidur. Dari band favourite mummy:

Michael Learns To Rock – Sleeping Child

The Milky Way upon the heavens
is twinkling just for you

and Mr. Moon he came by

to say goodnight to you

I’ll sing for you I’ll sing for mother
We’re praying for the world

and for the people everywhere

gonna show them all we care

Oh my sleeping child the world’s so wild
but you’ve build your own paradise

That’s one reason why I’ll cover you sleeping child

If all the people around the world
they had a mind like yours

we’d have no fighting and no wars

there would be lasting peace on Earth

If all the kings and all the leaders
could see you here this way

they would hold the Earth in their arms

they would learn to watch you play

Oh my sleeping child the world’s so wide
but you’ve build your own paradise

That’s one reason why I’ll cover you sleeping child

I’m gonna cover my sleeping child
Keep you away from the world so wild

Advertisements

10 Comments

  1. Elyn said,

    >cepat je kan dh sebulan….. ariff tido gaya cam wafiq dulu la!!! hihihi cumel!!

  2. nn said,

    >happy 1st month old baby ariff..ala…xpe…belilah kek kecik ke kek beso ke…janji ad n family happy..wah…ad tetap menten slim gitu..apa petua yea…

  3. nURmALa mAZLan said,

    >comel nyer baby ariff..happy birthday yg ke sebulan..ahahahaha~

  4. rynn2506 said,

    >instead of ariff, mummy dia tu looks so cute ikat rambut camtu….pose mummy & daddy dia yg over excited tu pon kite suka….lovely sgt!!!http://www.rynn2506.com

  5. arnirina said,

    >setahun tu kejap je..pejam celik..

  6. Deqna said,

    >wah kemain lagi kan… Happy birthday to baby ariff… :)harus nanti yg ke setahun buat besar2 ran nie..

  7. atty's said,

    >ariff jap je dah sebulan..kan main lagi mama ariff menten cun..nak skit kek.

  8. biqque said,

    >this is one of the proud parents that i know 🙂 and i'm happy for u!

  9. ummi adriana said,

    >hello..my lil princess adriana wish kt baby ariff..HAPPY BIRTHDAY YG KE SEBULAN..yea..ariff dh sebulan..so sweet coz ariff ader mummy n daddy yg best..!p/s: mummy ariff still vouge da vass..xmcm br pas bsalin.. 😉

  10. Cicada2nd said,

    >kek yg sedap tu ariff x blh mkn lg. jadi aku dah tlg mkn kan sepotong. nak mkn lebih… x mampu wehh.

Comments are closed.

%d bloggers like this: