>Tenkiu auntie Biqque

July 27, 2009 at 8:00 am (My precious Ariff)

>

Masa Ariff kena admitted aritu, Mamoru received parcel nih kat opis dia – Hadiah dari rakan blogger untuk our little Ariff.

Ariff kata, “Tenkiu auntie Biqque!! Comel sangat jaket & seluar denim tu. Tapi Ariff belum boleh pakai lagi. Nanti badan Ariff dah besar sikit, baru Ariff pakai ya? Time tu nanti Ariff suruh mummy snap gambar banyak-banyak untuk auntie Biqque tengok kat sini ok?”


Siap ada riben lagi tau. Ariff buka present nih masa dalam hospital🙂


Comel sangat.. Ariff suka! (mummy & daddy Ariff laaaagiii suka.. hihi)


Ariff posing dengan salah satu baju yang auntie Biqque hadiahkan.


Comel tak auntie? Ariff suka baju style gini. Senang mummy nak tukar pampers.. hik!

4 Comments

  1. biqque said,

    >aaaaaaaaaa rasa nak nangis je tgk dia pakai baju tuuuuuuu happy sgt!i mmg suka kasi rompus sbb senang nak tukar diaper😀 senang idup mummy daddy dia nanti hehehe…hensem la ariff pakai rompus tu!takpe, set denim tu mmg SENGAJA beli besar, sebab leh pakai lama hehehe…mesti hensem kan? tak sabar nak tgk!

  2. mEiZ SHA said,

    >hehehehcomel nyer dia tido..:)pakai rompers mmg senang nak tukar pampers mummy…;P

  3. rynn2506 said,

    >dah maik meninggi dah kite tgok ariff ni aD….n makin comel je….cant wait for my turn plak…hehehe

  4. Ely Hasrul said,

    >aah auntie biqque mmg suka bagi hadiah.. sami nye baju smpai skang dia pakai maklum ler sami tuh slim & slender.. skang tgh calculate if auntie biqque pegnen sami nk bagi ape plak ye.. ermmmm

Comments are closed.

%d bloggers like this: