>Posing dengan Ariff

July 28, 2009 at 10:00 am (My precious Ariff)

>

Semalam Mamoru ajak pegi jalan-jalan ke Mid Valley. Cadang nak shopping baju aku & Ariff. Tapi half way shopping Ariff dah start boring & ajak kami balik rumah (menangis la tu). Nak belek-belek buku kat MPH pun tak sempat. Marah sangat Ariff semalam bila kami tanak dengar cakap dia… tsskkk.


Ariff jelir lidah. Jom balik, no more shopping katanya.


Oh, aku ada sedikit gerun bila nak naik / turun escalator bila dukung Ariff. Rasa macam tak balance je. Nampaknya pasnih, aku guna lift je lah. Risau.


Tengok Ariff tu, nak bergambar pun tamau dah.. asyik ajak balik je😦



Nih masa mood Ariff masih hepi-hepi. Yer, shopping barang dia of course la dia hepi. Bila masuk turn nak shopping barang mummy, terus ajak balik kekdahnya. Huuuu.. tak aci!


Gambar tunggang terbalik. Nih masa nak keluar rumah – Aku kidnap bawak keluar masa dia tengah tidur.


Pose dengan Mak Tam (my sis yang nak kahwin bulan Disember nih)



Pose-pose lagi.

4 Comments

  1. Ely Hasrul said,

    >ya allah comelnyeee dh pakai suar jeans hamboiii dah mcm org besar2 plak dia….hahahahhaa comel2

  2. Elyn said,

    >wah lepas ni abih la mesti byk pic ariff!!! hihi nnt close up muke ariff ek….

  3. mEiZ SHA said,

    >hehehekite pun kat mid tau semalamkalau tau bleh jumpe bb arif.;)

  4. biqque said,

    >slim siut u!

Comments are closed.

%d bloggers like this: