>Gunting rambut

August 4, 2009 at 6:00 pm (My precious Ariff)

>

Tak sangka ek, sebagai mummy, kita kena mahir banyakkkkk mender – antaranya, kena mahir gunting rambut.

Dah berapa minggu aku perhatikan rambut Ariff yang semakin panjang. Bulan lepas, ada gak Mamoru guntingkan. Tapi hari nih aku tergerak nak buat sendiri. Aku main cantas je. Tapi sungguh tak sangka rerupanya aku nih berbakat jadi barber – hensem rupa little Ariff lepas gunting rambut.. hihi.


Nih gambar sebelum gunting rambut.


Dan taddaaaa… rupa Ariff selepas kena guntingđŸ™‚



Comel tak saya? I am kissable tau.. ahahaha..


Aku suka sangattt melayan Ariff main dengan toys dia


Ariff dah semakin pandai & aktif. Dia suka capai musical toys yang tergantung dekat katil dia.


p/s: Aku & Mamoru dah setuju nak adakan kenduri aqiqah Ariff serentak masa hari pernikahan adik perempuan aku bulan Disember nanti. Cuma kami belum decide nak qiqah kan 2 ekor kambing atau lembu.

7 Comments

  1. Ely Hasrul said,

    >ya allahhhh belum abis pantang dh potong rambut dua kali?? comelnyeeeeee ahhahahhaha.. sami dh setahun 5 bulan belum skalik pon potong rambut hahahhahaa

  2. Adeqq said,

    >tanks sbb singgah my blog.. hehehe.. btw, ur ariff was cute la sis!

  3. Elyn said,

    >wah bakat terpendam ni…. x yah bwk ariff pi salon cam i hihihi

  4. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >alahai..pandainya..hensem ariff..aku x pandai potong rambut..seb baik baby gal:)

  5. aD said,

    >ely: rambut ariff cepat panjang.. hihiadeqq: tq, tq, tq.elyn: tingin gak nak bwk pi salun. tp kepala dia tak kuat lagi.. duk terlentok-lentok.. risau aiii tau :)elisslie: baby girl tayah gunting.. biar panjang nanti boleh buat tocang kiut miut (teringin nak baby girl lak pasnih)

  6. Beautiful Disaster said,

    >rajinnya potongkan rambut ariff. ryn tak pernah potong rambut ryan. potong pun masa cukur jambul tu lah. tu pun suruh kedai potong kan. tak berani nak potong. tapi tak apa. rambut ariff lebat. rambut ryan seciput je. hehe. bila nak botak ni?

  7. biqque said,

    >ariff dah bulat! yeay!

Comments are closed.

%d bloggers like this: