>Kembali bekerja

August 6, 2009 at 11:17 am (Uncategorized)

>


Mood tengah tak tentu arah.

Kalau semalam berpisah sekerat hari, hari nih terpaksa berpisah satu hari pulak ok! Aduyai, mampu ke aku bertahan sampai ke petang? Mampu kah? Ohh.. hebatnya dugaan nih!



Ariff.. tsskk.. tsskk.. mummy rindu..

Note:

*maaf, penulis tiada berita yang hangat untuk di kongsi kat sini kerana otak penulis sedang berfikir dengan mendalam cara-cara untuk mendapatkan income dengan lebih hebat tanpa perlu berpisah dengan baby dia*

6 Comments

  1. Elyn said,

    >sabar yea AD…. fokus kat keje. sbb kalo kite duk pikir anak manjang, kang anak pun windu kat kite. i pun dh rase mende ni masa 1st day keje. blk umah kene marah ngan MIL sebab wafiq nanes windu kan i. MIL ckp kalo kat opis jgn pikir sgt pasal anak. erk….. petua org tua kot….

  2. miEz haNeM said,

    >miez teringin nak jadi mummy:)sure payah nak berenggang ngan si baby:)be tough ya sis! cute gilee baby kamu:) in red lagi..:)

  3. mEiZ SHA said,

    >balik je kak:)

  4. aD said,

    >elyn: betul ke? alamak.. ok ok.. ad try cool kan diri sekarang gak. takut pengasuh ariff kelam kabut lak kangmiez hanim: tq tq.. hihi miez sha: tssk.. kalo la kompeni nih bapak mertua akak yang punya.. tsskkkk

  5. Cik_daya said,

    >biasa laa tu..

  6. biqque said,

    >i ada idea! u jadikan lil ariff a baby model! haaa dpt la bersama2 senantiasašŸ˜€

Comments are closed.

%d bloggers like this: