>Menjeles

August 7, 2009 at 8:00 am (Uncategorized)

>

Semalam baru aku realized yang aku hanya berpeluang untuk mandikan Ariff setiap hujung minggu je.. *sedih*.. Aku suka mandikan Ariff. Aku suka tengok Ariff enjoy & bercakap dalam bahasa dia masa aku mandikan dia. Aku macam tak boleh terima dowh.. *sedih gila*

Tetiba aku rasa jealous dengan pengasuh Ariff. Boleh?


Gambar Ariff malam tadi. Tak puas tatap muka dia. Tak puas kiss pipi dia – sebab dia asyik tidur.. tsskkk.. Takper, esok dah weekend – boleh gomol dia pepuas!


Oh, Mamoru siap install air-cond dalam bilik kami semata-mata untuk anak kesayangan dia. Sayang sungguh dia kat Ariff, kan? Melebih-lebih dari sayang dia kat aku (oh, perlukah aku jealous?). Mamoru perasan Ariff suka tidur dalam kereta sebab ada air-cond, tu sebab dia beli air conditioner nih.

Err.. b, aD suka lalu depan Poh Kong.. agak-agak pasnih dapat tak gelang kaki barang sehelai dua? hihihihi.


p/s: Aku dah tempah baju raya. Nasib baik abang kat Medan MARA tu sudi terima tempahan lagi. Awal bulan depan baru siap. Baju tahun nih ada 2 helai je – satu kaler peach & satu kaler kelabu. Pasnih nak kena cari baju melayu untuk Ariff yang matching dengan baju kami. Teruja betul bila dapat raya “bertiga” kali nih tau!! Yeyeyeyeh *ops, puasa ada 3 hari lagi belum berganti*

Advertisements

5 Comments

  1. biqque said,

    >hahaha! lawak la u! camtu la kot perasaan seorang ibu kan?lately ni banyak orang buang baby, sedih gile i baca. nape la tuhan kasi baby kat orang2 camni…baju raya i ada 5! gile! beli kain tak hengat! time tempah, sape pun takmo dah…4 je berjaya tempah, 1 lagi dok ada dlm keta, tatau nak antar mana…

  2. miEz haNeM said,

    >miez pun suke tempah kat medan mara:)bagus jahitannye..cantik baju raya!

  3. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >kasih ayah sungguh 🙂 untung ariff…mamanya tumpang sekaki laa yer..poh kong tu..hikss..pasni dapat laa tu 🙂

  4. rynn2506 said,

    >shopping aD, jgn x shopping….lebih² lg ni 1st time raya ngan ariff kan??

  5. Elyn said,

    >mmg jeles lelagi org yg duk seharian ngan anak kite. so weekend je la masa kite ngan anak!!

Comments are closed.

%d bloggers like this: