>Nicole PCD wannabe

August 9, 2009 at 5:00 pm (Uncategorized)

>

(WARNING: Entry ini mengandungi aksi gedik yang melampau. Sila jangan muntah oke)


Adakah anda fade up dengan rambut panjang & style yg boring hehari? Sila bersetuju dengan penulis, sebab, aku pun bosan sampai dah tak reti nak buat style apa. Nak gunting, sayang. Nak luruskan, rasa macam fake sangat rupanya nanti. Nak perm? Takde masa nak pegi salon (weekdays keje, weekend pulak nak spend masa dengan Ariff.. tsskkk)

Kalau jawapan anda “ya” untuk soalan diatas, boleh continue baca entry nih. Kalau jawapan anda “tidak”.. err.. sila teruskan pembacaan jugak!.. *tak kira!*..


Ok, meh sini aku ajar cemana nak dapatkan rambut SEXY ala-ala Nicole (Pussycat Doll). Memula, sikat dan bahagi dua rambut uols.


Pastu sepitkan rambut bahagian atas. Oh, lupa nak habaq, untuk buat style rambut gini, pastikan uols ada mender alah nih ya. Kalau nak effect yang lebih hebat, make sure uols guna curling iron yang bersaiz besar. Kalau guna saiz kecik pun oke gak, tapi saiz curl tu kecik laa jadinya.



Pastu, uols gulung laa rambut uols tu. Mulakan dengan rambut bahagian bawah. Lepas tu baru tanggalkan sepit rambut bahagian atas dan buat proses yang sama jugak.

Apa? Tataw nak gulung macam mana? Ohh, jangan risau, hantam saja lah. Sebab rambut style gini tak perlu ikut rules atau nak skema terlebih. Konsepnya pun messy & sexy kan? Jadi apadehal, uols gulung aje lah.. hihi.


Dan taddaa… dah siap!! Senang gitteww..


Amacam? Ada rupa Nicole tak? Tambah pulak dengan eyeshadow hitam gothic, baru lah confident nak keluar dating, kan kan kan?


Sexy mama.. hihi

This one dedicated for my Mamoru~kun.. *kiss kiss*

Typical, hardly the type I fall for
I like when the physical
Don’t leave me asking for more

I’m a sexy mama
Who knows just how to get what I wanna
What I want to do is spring this on you
Back up all of the things that I told you

You’ve been saying all the right things all night long
But I can’t seem to get you over here to help take this off
Baby, can’t you see? How these clothes are fitting on me
And the heat coming from this beat?
I’m about to blow, I don’t think you know

I’m telling you loosen up my buttons baby
But you keep fronting
Saying what you going do to me
But I ain’t seen nothing

I’m telling you loosen up my buttons baby
But you keep fronting
Saying what you going do to me
But I ain’t seen nothing

You say you’re a big boy, but I can’t agree
‘Cause the love you said you had ain’t been put on me
I wonder, if I’m just too much for you
Wonder, if my kiss don’t make you just
Wonder, what I got next for you, what you want to do?

7 Comments

  1. MoMMy 2 Haqq said,

    >cun2!

  2. mEiZ SHA said,

    >hehhehevery sexy mama:)

  3. Elyn said,

    >heeheh skang bule la ko bergaya…. tunggu ariff menyembur org tua cakap (tah i sampai skang x paham apasal ngan baby sembur).itu time mesti ko kene ptg rambut….. gugur teruk AD. so kene cepat2 cr supplement tau. i dh lepas fasa rambut keguguran hihihi

  4. Murni said,

    >waduh seksi bagat mama ariff nih…

  5. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >wow seksi..ariff tido ker time ni😛

  6. pHat sUe said,

    >salam2. eh mane peyot? aa dah bersalin dah? congrats, walaupon dah basi. :)). ps: suke tengok mami2 slim shady

  7. aD said,

    >mommy 2 haqq: maceh maceh.. hihihimiez sha: awww.. kembang aiielyn: tskk.. kena ajar ariff manners nih.. hahahahamurni: tu belum pakai baju style PCD tuu.. ops.. tidakkkelismie: a'ah. hik. kalau idak, jangan arappp..phat sue: udaaahh.. udah 2 bulan.. hihi.. maceh nahh

Comments are closed.

%d bloggers like this: