>Sebelum pergi keje

August 20, 2009 at 9:30 am (My precious Ariff)

>Saja nak letak gambar taim hantar Ariff pergi rumah pengasuh dia. Macam dah jadi wajib pulak aku bergambar dengan Ariff setiap pagi 🙂


Sayangggg anak mummy


Ariff selalu tidur taim aku nak pergi keje. Kalau terjaga pun, dia suka main-main sendiri. Senang je nak jaga dia 🙂


Gambar-gambar nih lah pengubat rindu bila pergi keje.


Oh, ingat lagi tak budak tecit dua orang nih? Yang pegang teddy bear tu Jasmin & yang baju pink tu Ayuni. Comel kan cousins Ariff nih. Kejap je dah besar 🙂

Advertisements

4 Comments

  1. aJa said,

    >comel….

  2. aD said,

    >aja, tq tq tq 🙂

  3. mas said,

    >akak…nk tny,myk yg akak pakai tu bile nk stat pakai ek?huhuhuhu

  4. aD said,

    >mas, akak start pakai masa bulan ke 7. tp kalau nak pakai lagi awal lagi ok. agak-agak kalau perut dah start rasa tegang & gatal, sapu cecepat. akak biasa pakai taim malam sebab dia berminyak sikit – tak selesa kalau pakai pegi keje 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: