>Who wears it better?

August 20, 2009 at 9:00 am (Uncategorized)

>

Aritu aku pegi expo wedding kat Mid Valley, ada pertandingan make-over pengantin. Kebetulan pulak salah satu model kat situ pakai baju pengantin yang aku pernah pakai masa bersanding dulu ok! Teruja sangat tau bila tengok baju tu.


So, uolss, agak-agak, who wears it better ek? Aku or model tu? (better cakap aku pakai lagi cunn, kalau tak aku sentap 24 jam).. hihi.. Merasa kan? Comparison ala-ala artis gitu.. ahahaha.


Nih la rupa dress tu dari belakang. Taim aku sanding ritu tak sempat amik gambar dari belakang sebab ramai yang kerumun dedekat🙂

Memori sangat tau.. hik.

5 Comments

  1. biqque said,

    >baju ni cantik!

  2. MuMMy 2 Haqq said,

    >ok2..Ad lawa! hehehe..tapi mmg lawa pun..

  3. aD said,

    >biqque: kan? karer finkk lagik hehehemummy 2 haqq: hahaha.. mekaceh🙂

  4. ummi adriana said,

    >hurm..mcmana model leh berisi smpai centu ek?? kak ad lagi anggung gitu dr model tue..

  5. aD said,

    >ummi adriana: hihihi.. kembanggggg

Comments are closed.

%d bloggers like this: