>Face mask

August 29, 2009 at 4:45 am (Uncategorized)

>

Sebelum nih, even tv duk suruh pakai face mask pun aku ketegaq.. hihi. Tapi bila baca cerita elyn baru terbit rasa insaf nak pakai face mask. Sebelum nih aku asyik la duk fikir Ariff akan terhindar dari H1N1 kalau tak bawa dia keluar. Tapi aku tak terfikir pulak consequences yang akan jadi kalau aku terdedah pada penyakit tu – yelah siapa nak jaga Ariff kalau aku kena kuarantin?



Feeling macam Jacko pulak bila pakai camni.. hihi. Nih masa aku collect mykid Ariff kat JPN Maju Junction.



Comel & murahhhh ikan kat sini. Aku tak pernah tau KL ada tempat yang meriah camni. Aku datang sini sebab nak betulkan mesin buaian Ariff.



Khas untuk adik no. 6. Kalau ikan mung mati lagi, beli kat sini ja. Nama tempat nih Jalan Pasar.



Muahsss to all readers! Cuti merdeka ni, kami spend kat Melaka. Nak gi shopping baju raya kat sana!!

1 Comment

  1. Elyn said,

    >pakai jangan x pakai…… pastu blk umah basuh tgn jgn dilupe….

Comments are closed.

%d bloggers like this: