>Main bunga api

September 1, 2009 at 8:00 am (Uncategorized)

>

Dah jadi mak budak pun masihhhhhhh nak main bunga api.. (bagi pihak Ariff sebenarnya.. hahahaha)


Seronok tau melayan anak-anak buah main bunga api nih. Mengimbau kenangan lama sekaligus!


Kita nih walaupun dah bergelar mak-pak, jangan skema sangat. Join je bebudak tu. Sok, anak dah besar, boleh jadi geng kamceng. Tapi… jangan ajor anak main meriam pulak. Yang basic-basic udah la. Nak larang wat per, macam la kita kekecit dulu tak pernah buat kan?


Syoknyaaaa…


Tu diahh.. mak long yang over excited. Sib baik Ariff tidur taim nih.. hihihi


Lepas penat main bunga api, kami pergi Peringgit (depan Tesco Melaka) shopping baju raya. Aku jumpa selai sampin cute gila untuk Ariff. Murah lak tu. Berbaloi lah. Sebab sampin tu just untuk pakai bergambar je nanti🙂

p/s: aku sempat beli sepasang kurung & sepasang baju kebaya pendek kat sini.. muahahaha.

%d bloggers like this: