>Pot Luck Berbuka

September 14, 2009 at 9:00 am (Uncategorized)

>

Mamoru teringin sangat nak ajak semua ex-classmate dia datang berbuka kat rumah kami. Since kami just available during weekdays, kami organize small pot luck je lah. Aku just masak ayam masak merah, sup tulang & bergedil (lucky adik no.6 & no.7 ada tolong aku memasak)

Clockwise: Mamoru, adik no.7, adik no.6, Chua, Juju & Wan. Juju bawak lauk-pauk nasi kandar dengan bubur jagung, Chua bawak lauk kambeng (masak aperntah -lupa), Wan & adik no.6 bawak kuih-muih.

Mereka yang lewat sampai (berbuka dalam kereta dengan korek hidung katanya.. hishhh), dari kiri, Azahar (photographer team http://www.ukir.com.my) dan Talha (derang datang just bawak ‘luck’ nya aje.. haha)


Meriah. Mamoru hepi sangat dengan majlis kecik ni. Banyak kali dia mention pasal nih. Sounds like there will be another one like this, SOON (open house raya maybe).. *wink*

Note: Port luck nih untuk kengkawan Mamoru je, kengkawan blogger jangan kecik ati ya!

1 Comment

  1. Cicada2nd said,

    >Open hse raya pun nak buat port luck juga ke? xyahlah port luck ye. sian kat yg bujang2.

Comments are closed.

%d bloggers like this: