>At home with Ariff

October 2, 2009 at 8:05 am (My precious Ariff)

>

Ariff selsema pagi nih (for the first time ok). Dan aku panik.. haha

Nasib baik selsema dia tak teruk mana. Aku dah bagi ubat. Dan dia tengah tidur sekarang. Tapi apa pun, aku tengah prepare for the worst part. Part yang mana memerlukan aku suck the mucus from his nose with my mouth!!.. haha. Bunyi macam menggelikan kan? Itu lah yang aku fikir masa baca artikel tentang cara nak membantu baby bernafas dengan lebih baik ketika selsema. Tapi tu pemikiran masa belum ada anak. Sekarang, I am soooo ready for anyhing just for my little Ariff.

Ok, nak sidai baju jap, kena gunakan masa yang ada untuk buat kerja umah sebanyak mungkin sebelum Ariff bangun. Will be back to reply all of my friends comment kat blog nih.. haih, aku selalu lambat reply kan? bad blogger.. bad bad blogger.

p/s: Mamoru, think we need a new keyboard. Yang ada nih cam keras sikit – susah nak taip🙂

5 Comments

  1. Ely Hasrul said,

    >kat chicco one utama new wing ade jual penyedut tuh. senang guna. kitorg ade dua.. satu chicco satu mothercare tapi mothercare sini xjual mende tuh.

  2. Elyn said,

    >owh si kecil kene flu ek?? try sapu kunyit idup kat batang idung die. ni petua org tua bg cepat kering seseme. tp jgn sapu byk kang panas plak.

  3. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >hr tu ms my nuha selsema, hubby nak la suck tapi doc tak bagi..katanya tak elok..so, my nuha kena suction pakai mesin kat spital tu..huhuhu..sedih dengar…( x leh masuk masa fisio)

  4. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >hr tu ms my nuha selsema, hubby nak la suck tapi doc tak bagi..katanya tak elok..so, my nuha kena suction pakai mesin kat spital tu..huhuhu..sedih dengar…( x leh masuk masa fisio)

  5. Cicada2nd said,

    >apa cara mak2 kita dulu buat kat kita ar selain sedut? anybody?

Comments are closed.

%d bloggers like this: