>Who am I?

October 20, 2009 at 1:30 pm (Uncategorized)

>

Ni Ariff punya first costume. Aritu aku gi shopping sengsorang kat area Bukit Bintang, aku jumpa satu kedai yang jual banyakkkkk costume untuk baby. Ekceli planning nak shopping untuk diri sendiri, tapi, biasalah kalau dah ada baby nih, baju sendiri tak berganti pun takper, janji baby sentiasa berbaju baru! Hik. Aku beli dua costume. Satu baju kat bawah nih, satu lagi nanti aku buat entry lain ๐Ÿ™‚


I love this costume. Make me looks great. Make me feels like a hero!


I’ll show you how Peter Parker put his mask on.


Err.. uh-oh, how did he do it eh? I couldnt find my eyes. I cant see.. HELP!


Thanks mummy! Now, I know why every hero need a heroin


Who am I? I am…. SPIDER Baby!!


Spider-baby in action!

Advertisements

8 Comments

  1. Elyn said,

    >cute nyer Ariff…. apa kate u msk contest baby cute lam blog intan ni AD!!

  2. Chooyaya! said,

    >gambar number 2 buat arif nampak sangat comel.. sampai nak gigit2 ok?

  3. aJa said,

    >comelnya ariff…

  4. biqque said,

    >hahahahahahahaha! aritu i nampak baju lebah and lembu! sumpah comel! tak tahannnnnnnn hahahahahaha!"here ariff comes to save the dayyyyyyy…"

  5. Farra Dhelina said,

    >cumellll

  6. nURmALa mAZLan said,

    >aha..pernah gak dgr org cakap cam ni..bila dah ada anak, baju sendiri dah x fikir dahfkir nak beli bj anak jer

  7. CuppyCakeMommy said,

    >hahaha..sgt chumil ini spider..

  8. aD said,

    >elyn: contest apa tu? teringin gak hihihichoyaya: kan? dia suka sangat buat gaya gitu..aja: maknya ariff kata, tenkiu :)biqque: seriyes banyak gila design yang comel.. rambang mata kan kan kanfarra dhelina: maknya ariff cakap mekasih :)nurmala: betul tu mala, tunggu turn u pulak, rynn dah selamat :)cuppycakemommy: maknya ariff cakap tenkiu ๐Ÿ™‚

Comments are closed.

%d bloggers like this: