>My fav phographer

October 22, 2009 at 11:30 am (Uncategorized)

>

He’s getting pro at it. Of course lah kan, after spending a lotsaaaaaa money attending photography classes, seminars, etc sampai ke hujung Malaysia (not to mention investment yang dia buat untuk gajet dia nih).

All I can say, he’s my fav photographer. I justttt love his shoot, his artwork! Dah banyak kali dia amik job untuk pengantin. Aku ada suruh dia upload semua gambar yang dia amik kat fotopages / flickr, tapi adoyaii.. lambatnya lah nak tunggu dia buat semua tu – bz manjang.

Bulan depan, tetiap minggu aku kena tinggal sebab dia ada job (jadi photographer pengantin). Aku tak kisah pun sebab aku sendiri ada banyakkkkk mender nak dibuat – laki bini busy… hahaha.



My pride & desire

2 Comments

  1. Ied @ May said,

    >husband ad ada tag dgn mana2 company ke? kalau interested husband ida tgh cari junior photographer skrg. if berminat, skrg ni diorg tgh wat exhibition kat plaza alam sentral smpi ahad nih. tp husband ada kat sana smpi esok je coz dia ada job sabtu, ahad kat ipoh

  2. biqque said,

    >perghhhhh!

Comments are closed.

%d bloggers like this: