>Bakal pengguna LRT

October 27, 2009 at 10:14 am (Uncategorized)

>

Semalam gi buat medical checkup & amik offer letter. HR bank tu tanya bila aku nak start keje since aku memang tengah melepak kat umah sekarang nih. Aku mintak tangguh sebulan lagi sebab aku nak habiskan masa dengan Ariff & habiskan kelas make-up aku.. hihi. So, 16 Nov nanti baru aku start keje.. *sigh*..

Ekceli kalau boleh, aku nak start keje bulan December tapi kang takut HR officer tu nyampah pulak dengan aku. Aku bukan apa, cerita Twilight-New Moon dah nak masuk cinema, aku tanak miss citer tu.. Kalau dah keje, cemana aku nak tengok movie, sure busy je nanti.. tsssskkkk 😦

Anw, bermula 16 Nov depan aku akan jadi pengguna tetap LRT! Satu pengalaman baru bila pegi keje naik LRT nih. Best pun ya jugak sebab aku tempat keje kali nih dekat dengan stesyen LRT. Paling bestest bila tempat keje baru nih dikelilingi dengan shopping kompleks! *kopak henbeg aku* haha.


Anak dara mana yang tunggu LRT tu ek?


Gila perasan anak dara.. mak orang daaaa…


Aku baru perasan penggunaan hand bag adalah tak practikal bila keje kat tetengah bandar KL. So, aku telah berjaya mengayat Mamoru untuk belikan aku beg nih kat Sogo semalam. Agak macho sikit rupa bag nih. Tapi takper, aku suka. Boleh sling kat badan tanpa rasa was-was nak berjalan.

p/s: Aku ada sebulan lagi masa untuk berjoli-jolian.. aribbaaa.. anggree anggree

Advertisements

4 Comments

  1. Elyn said,

    >yeah dulu i pengguna tegar lrt. panjang kaki bile duk ngan lrt hihihi

  2. biqque said,

    >aD, sling bag pun tak brapa practical…nak lagi best, guna je backpack 😀 tapi kena control tough la…blkg opis i ni setiap jumaat ada pasar siang macam jln tar tu…jgn kata kopak, rabak dah ni…adeh…

  3. aD said,

    >elyn: betul arr wakk.. nak nak plak, hampir semua stesen lrt dibuat bebtul kat shopping kompleks.. wawawawawawbiqque: hehehe.. aD pakai bagpek kang ada orang ingat budak sekolah.. (awwww perasan hahahaha)

  4. Chooyaya! said,

    >add. cantik jerk ad pakai tudung…kemas jerk nampak..

Comments are closed.

%d bloggers like this: