>Ariff ke Zoo

October 29, 2009 at 8:31 am (My precious Ariff)

>Ariff first visit ke Zoo Melaka🙂

Gambar nih berkurun lamanya. Biasalah kan, taim aku malas, memang lambat la nak berhapdet. Tapi disebabkan gambar nih penting untuk tatapan Ariff suatu hari nanti, aku rajinkan jugak upload kat sini (anything for you, Ariff love).


Suprisingly, walaupun cuaca agak panas masa kat zoo nih, Ariff langsung tak meragam. Bagus anak mummy nih. Next time, mummy bawak jenjalan tempat lain pulak ya.

We all naik tren. Lupa nak bawak stroller haha. Mummy bawak Ariff pusing zoo naik tren je lah ek.


Ariff suka pegi zoo. Mata dia meliar je tengok sini sana.

Beruntung betul aku ikut nasihat Mamoru (Mamoru suruh biasakan Ariff tidur dalam persekitaran bising. So, kalau kami bawa Ariff kat memana pun, dia boleh bantai tido dengan lenanyaaaa…


Ariff paling suka tengok gajah.. maybe sebab binatang nih besar kut.


Mamoru volunteer naik atas belakang gajah. Nampak macam best. Maklumlah, kalau trekking dalam hutan, dapat tengok gajah liar dari jauh je (tak pun, just jumpa taik / tulang gajah je). Kat sini, siap boleh main panjat-panjat.


See how excited daddy naik atas gajah. Turn Ariff kena tunggu umur Ariff besar sikit okay.

3 Comments

  1. GreenJade said,

    >bestnye dpt nek gajah..!bagusnye Ariff..ade aura mommy dia gak suke adventure.. sure boy xcited dpt nengok wild animals hehehe

  2. Elyn said,

    >zoo KL dah lame tak jejak la….. kene pi ni!!

  3. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >bleh bawak nuha gi zoo jugak ni..lama tak gi zoo…

Comments are closed.

%d bloggers like this: