>First time berenang

October 29, 2009 at 10:58 am (Uncategorized)

>

Ekceli, bukan lah bermaksud aku tak pernah berenang langsung. Kat laut, kat sungai dah biasa dah. Cuma kat kolam renang bawah rumah aku nih memang aku tak pernah jejak langsung (walaupun dah hampir setahun aku menyewa kat sini). Bukan aku tak nak, tapi aku kurang gemar arr mandi dalam kolam renang. Aku tak suka bercampur gaul dengan orang ramai mandi kat tempat air yang tak mengalir (get what I mean?). Alasan lain, air alam kolam renang banyakkk klorin yang boleh rosakkan rambut & keringkan kulit.

Tapi hari nih, pecah rekod beb. Aku telah memberenangkan diri aku dalam kolam nih.. haha. Boleh tahan lah. Memula tu aku cam tanak basahkan rambut la, tanak menyelam la, haper lah. Tapi tu memula je. Lepas dah masuk dalam air, lopaaaa donia sudahhh. Tak sedar diri langsung. Hik. Nasib baik tetaim pagi camnih sorang pun takde. Syiok gila mandi taim orang busy bekerja.. Indah.. indah..


Nih je gambau yang boleh di share (taken by my papparazi brother). Aku tengah buat kuak ntahaperhaper.

6 Comments

  1. MuMMy 2 Haqq said,

    >tu..kolan kecik belah sane tu..mcm besh jee…

  2. GreenJade said,

    >hehehe samo lah I pong..kunon2 jijiks berenang dlm swimming pool..skali dh jupe airr..hahhhh x hengat dunia ko nyahhh!!! hahaha..!!callittt sket😉

  3. Elyn said,

    >jeles la u leh swimming!! aii igt nk pi belajar tp tah zaman bile gegegeg

  4. biqque said,

    >i luvvvvvvvvvvvvvvv swimming! pantang nampak pool n laut!

  5. Ruziawati Bukhari said,

    >kak t x reti berenang.. jeles tgk u berenang ni tau!! ehhe..

  6. atty's said,

    >kty tak paandai swimming..hehehhee..

Comments are closed.

%d bloggers like this: