>Make over Ain

November 9, 2009 at 8:41 am (Make up)

>

I know.. I know.. ai dah seminggu lebih tak update blog. I busy tau. Busy spend masa dengan Ariff, busy make up kan orang, busy attend kelas, etc. Lagipun cuti ai tinggal seminggu nih je uolss. Next monday ai dah start keje ok. Thats why laa ai prefer untuk memaksimumkan saki baki cuti ai dengan perkara yang ai suka – make up!


This is Ain, my new friend. Bakal jadi nurse dia nih. Dia dengan sukarela untuk jadi model make up aku.. hihi (thanks Ain). Nih muka Ain sebelum di make up kan.


Ain in the making.


Ain selesai di make over oleh aii.. pandangan sisi.


So camne, geng? Ok tak? (I need comments, pls🙂

7 Comments

  1. Elyn said,

    >AD dari mata aii…. sume dh ok. cume kaler lipstik je tak kene ngan muka dia.

  2. || NaFiRaa || said,

    >waaaahhhh… cantik2!!!

  3. yani said,

    >hey Ad, the make up looks great. The only thing I am not sure about is the eyelashes..they look too clumpy..but if I were to get married again, I would definitely dont mind hiring you.

  4. aD said,

    >elyn: betul.. kena pakai yang lebih soft sebab bibir dia dah semulajadi merah. lipstick yang ad pakaikan tu dari M.A.C – Kinda Sexynafira: tq tq

  5. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >comel..memang lain terus🙂

  6. biqque said,

    >flawless complexion! (i suka part kelicinan dan kerataan warna muka itu ye…)fake eyelashes? too fake kot…but diva-ready la…lipstic nyer color tu terpulang, sebab i suka nude color…tapi kalo untuk pelamin/kawin, bleh.tapi kehebatan u yg i nampak dari dulu hingga sekarang kat mana tau, eyeshadow! memang pakar abis 2tones/3tones!

  7. Farra Dhelina said,

    >chantekkk!

Comments are closed.

%d bloggers like this: