>Make over bridesmaid

November 9, 2009 at 4:00 pm (Make up)

>

Another make over (for wedding kat Bora Ombak tengahari semalam). Aku make up kan untuk Bridesmaid je🙂

Tak sempat nak ambil gambar ‘before’ Mas. Nak kejar masa.. pluss, aku lupa, boleh? Frust jugak tapi layan kan je lah gambar ‘after’ kat bawah nih.


Tak boleh make up lelebih sangat sebab tak nak pengapit ‘melebih’ dari pengantin.


Mas senyap je masa aku make up kan. Nervous juga, takut dia tak suka ke apa. Tapi tak sangka, lepas habis make up Mas peluk aku. Dia cakap, tenkiu sebab buat dia jadi cantik.. terharunyaaaaa..


Sweet je kan Mas nih🙂


Close up muka Mas. Aku guna warna soft & natural. Tang bulu mata tu, I just can’t help it – I just loveeee the dramatic effect.. hihi.

2 Comments

  1. biqque said,

    >shweettttttttttttt! i nak camni la everytime i kuar :Di suka bulu mata, tapi tak reti pakaiiiiii! isk!

  2. Miss weck said,

    >wuiiiyoohh! awek nih solekan kau mmg shantek! hurm..solekan yg nipis mmg sesuai sgt. Nampak natural sket! aku nak kau make up aku mcm ni! tapi eye shadow waner pink n black tau! nnt kte wt experiment tau!

Comments are closed.

%d bloggers like this: