>Make over untuk dinner

November 9, 2009 at 10:08 pm (Make up)

>Kami make up untuk sekumpulan 7 orang client kat Jalan Gurney. Derang semua nak pegi dinner alumni sekolah derang kat Sunway Hotel. Besar gila rumah kat sana – macam Istana (seriyes besar tau – confirm bilik dalam rumah tu lebih dari 10!).

Tapi aku make up kan sorang je lah.. hih


Muka sebelum make-up. Lupa nak tanya nama akak nih. Nak cepat taim tu.


In the making. Mencabar sungguh bila kena makeupkan orang di bawah lampu kuning.


Selepas make over. Gambar tak jelas. Kamera kompak aku tak berfungsi dengan baik diwaktu malam.. tsskkkk.. tak dapat tengok detail 😦 Apa pun, aku puas hati, akak tu suka sangat dengan make up aku. Suka tengok dia tersenyum je lepas make up 🙂


Our make up team, dari kiri; yours truly, Misha, Ian Sham & Ain

4 Comments

  1. biqque said,

    >uih! cantik la u make up kan akak ni!!! tu team makeup tu, team sesaja ke or mmg korang dah bukak company?

  2. Miss weck said,

    >ian sham siottttt! gle ahh! wuuhuuu..gud2.. great beginning! hehe..

  3. Ied @ May said,

    >cantiknye make up…ad amek course make up kat mana? care to share?

  4. Elyn said,

    >cantik la u mekap akak tu!!

Comments are closed.

%d bloggers like this: