>Ariff ke Aquaria KLCC

November 10, 2009 at 10:21 am (My precious Ariff)

>

Ok stop kejap cerita make up.

Nak tunjuk gambar Ariff pergi Aquaria pulak. Bulan lepas kami bawa Ariff pergi lawatan sambil belajar ke zoo Melaka, kali nih kami bawa dia belajar tentang hidupan laut pula. Seronok sangat tau🙂


Spidey Ariff takut tengok ‘kawan’ Tarantula dia.. haha


Look Ariff.. green snake.


Ariff sleep halfway masa kami berjalan dalam Aquaria nih.. penat sangat kut.


Ariff & Iguana.. Seronoknya kat tempat nih bila hampir semua haiwan yang ada kat Aquaria nih ada dalam Ensiklopedia Ariff. Sebelum nih Ariff just tengok gambar je.. now, dia dapat tengok Live!


I’m tired la mummy. I’m gonna take a nap first. Wake me up when u see shark nearby kay.


Bergambar dengan abang diver yang nak bagi ikan Arapaima Gigas makan. Besar gila ikan tu. Tapi Ariff dah tertidur taim nih😦


So, mummy berhepi-hepian dengan daddy je


Ariff dalam underwater tunnel. Dua kali kami jalan bawah tunnel nih. Sekali masa Ariff tengah tidur, sekali lagi bila Ariff dah bangun.


Ariff pelik tengok orang berenang kat dalam tu..


Ariff look.. there’s a shark!


OMG, theres so many sharks above us… Mummy dah takut dah tapi Ariff enjoy je tengok ikan tu berenang-renang atas dia.


Ariff dengan daddy depan gigi ikan jaws


Tengok tu, ajak bergambar pun tamau. Leka tengok ikan kat belakang dia.

Ok, next kita pegi lawatan sambil belajar kat mana pulak ya?

3 Comments

  1. Maswani said,

    >perhh..best giler ronda2 kt situ ye..kami pn dh lama x ke sana..tq for nice picca..

  2. Miss weck said,

    >x ajakkkkk!!! sdey! majuk ngan kau!

  3. biqque said,

    >nape i pegi tak jumpa maskot ikan tu punnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! hmph!

Comments are closed.

%d bloggers like this: