>Ariff masih tak sihat

November 22, 2009 at 1:45 pm (Uncategorized)

>

Kesian Ariff. Demam masih tak kebah. Kami bawa dia jumpa Paed kat al-Islam. Dia kena bronchitis. Poor baby.

Note: Ariff tak banyak menangis bila demam – nasib baik. Dia banyak tidur. Cuma sesekali je merengek sikit setiap kali batuk dia datang. Maybe tak selesa.



Senyap je masa kena check dengan paed.



Kena amik gas. Kata paed, kalau dalam dua hari nih demam dia still tak kebah, Ariff kena pergi hospital – warded.


Pagi nih, alhamdullilah, suhu badan Ariff dah normal, cuma batuk masih ada. Lena Ariff tidur dengan Kevin (his spider friend). Oh, kami suka bagi nama pada setiap toys dia.



Ariff kurang minum susu. Aku paksa dia minum jugak (bukan lah paksa sumbat botol dalam mulut dia, cuma bagi dia minum setiap sejam. At least, tak dapat banyak, janji kerap.



Tenang je muka Ariff bila tidur. Semoga cepat sihat.. mummy tak sabar nak tengok Ariff senyum semula.


p/s: Aku pun dah start nak demam. Tsskkkk.. Mamoru, we’re counting on you.

3 Comments

  1. Elyn said,

    >la sian arif tak sihat…. AD u ada try bg madu sikit tak kat die?? mana tau ok sikit…

  2. Atia Adina said,

    >ala…siannya awak…saya doakan awak cepat sembuh…

  3. biqque said,

    >get well soon ya, mummy and little ariff!

Comments are closed.

%d bloggers like this: