>Habiskan duit dapat duit

December 5, 2009 at 12:44 am (Uncategorized)

>

Kannn.. tajuk berbelit-belit. Ekceli bukan dapat duit dalam bentuk tunai, tapi dalam bentuk voucher. Kira sama lah tu.


Kami pergi shopping baju Ariff tadi. Daddy dia yang beria ajak gi shopping. Mummy dia rilek je (walau hakikatnya mummy dia lonjak-lonjak excited – gila apa orang ajak shopping tak hepi?).

Ariff dah semakin tinggi. Kalah baby umur setahun. So, banyak dah baju yang tak muat. Kena cecepat beli baru. Hepi je Ariff bila dapat berjalan. Kami shopping kat Jusco je – paling dekat.


See, ni lah namanya habiskan duit, dapat semula duit. Jusco bermurah hati nak bagi kami Voucher RM 80 inggit.. bagusss.. boleh shopping baju Ariff lagi!

1 Comment

  1. Aida Jasmeen +60196239936 said,

    >MAC kat midvalley mmg macam tu. saya pun selalu dapat layanan macam tu.next time akak pegi cari budak melayu nama WATIE. dont go look for chinese.mmg rase cam nak lempang je sebab attitude dorang yg bajet bagus😀

Comments are closed.

%d bloggers like this: