>Refresh

January 5, 2010 at 12:39 pm (Uncategorized)

>

Thanks pada yang mengingatkan aku untuk update tentang perkembangan little Ariff.
Yep, aku tak sempat nak buat entry tentang usia Ariff yang genap 6 bulan aritu. Macam yang aku tulis semalam, bulan nih memang sangat busy & memenatkan. Rasa bersalah bila tak sempat update apa-apa cerita tentang Ariff. Sedihhhh.. Sedih gila kay.
Esok usia my Ariff genap 7 bulan (OMG, 7 Bulan?!!) Semakin besar & pandai dia sekarang. Oh, did I mention pasal kenduri aqiqah & bercukur yang kami buat untuk Ariff serentak dengan my sis punya wedding? Tak ada? Tsskkk.. takper, will try to upload the story soon! (Soon! Mummy promise sayang!)
Hot new stuff: Mamoru sedang sakit mata. Sudah 3 hari. He’s gone crazy now.. haha. Not because of the sakit mata. Tapi sebab aku tak bagi dia sentuh Ariff. Hik.

2 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >bagi laa susu badan tu sket kat mamoru!sure cepat baik!

  2. aD said,

    >elissmie, owh ya ke? alamak ad ingat la. Dulu pernah dengar tp dah lupa. Kalau tak sure ad dh bagi awal2.soalan gatei: nak bagi ikut mulut ke ikut mata.. muahahaha.. matilah kena maki pasnih..

Comments are closed.

%d bloggers like this: