>On our annv night

February 9, 2010 at 7:37 am (Uncategorized)

>

We celebrate it at Menara KL, together with Ariff! We have lotsa fun!


Err siapa yg buat persembahan ek? Us or the dancer? Why the spotlight tu focus kat kami? Hik.


Ariff nangis bila kena kerumun dengan orang yg dia tak kenal🙂


Berlatarbelakangkan menara KL


Ariff tengah main caklempong


Mummy, cepat lah..


Ariff eksaited nak berjalan dalam menara KL


Hello mummy’s reader, lama tak jumpa kan? Saya dah 8 bulan sekarang nih. Dah semakin besar dan handsome🙂


Saya tak pandai jalan lagi, tapi saya tak suka didukung. So, mummy akan pimpin tangan saya dan biarkan saya berjalan🙂


Ok, thats it for now. My mummy is extremely busy right now. She will update more stories later. Take care dearest aunties & uncles.. xoxo!

p/s: Ariff wearing denim jacket from auntie Biqque – only jacket still muat🙂

10 Comments

  1. biqque said,

    >aaaaaaaaaaa he wears that jacket? sonok auntie biq tgk! hehe! sayang ariff, comel laaaaaaaaa!suar tak muat ek? hahahaha! dah beso dah ariff ni…nanti kena kasi hadiah for boys la sbb dah besar😀

  2. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >wah hensemnya ariff skang!!cair laa autie mcm ni🙂

  3. erlyda said,

    >hensem boy ariff dah besar laa =)

  4. Farra Dhelina said,

    >da lama tak jengok blog akk ni.. ariff makin ensem lah..

  5. Elyn said,

    >sooo hensem!!! ni mesti nak lawan abg wafiq ni heheeh

  6. Ely Hasrul said,

    >ya allah hensem and stylo nye ariff.. pipi dia.. huishhh gerammm

  7. cicakuben said,

    >heehe..sibek aD mention,tkejut tgok Arif da pndai jalan..sure,xlma lgik la tuh…:) handsome & smart!

  8. Beautiful Disaster said,

    >finally. wah, ariff dah besar. and dah boleh jalan even kena pimpin. Ryan kalau pimpin gitu pun dia senget2 tak mo jalan. haha.

  9. suezety said,

    >uhuhuhu comeynye Baby A auntie sue ni.. bam bam.. gewammmmm nak geget2.. bila nak dating lagi ni..

  10. Atia Adina said,

    >hensemnya dia….lagi hensem kalo buang puting tuh…hehehhehe

Comments are closed.

%d bloggers like this: