>Weekend datang lagi

February 19, 2010 at 3:00 am (Uncategorized)

>

Ahh, Friday! Casual day untuk pekerja bank. In second thought, casual mendernya since tempat aku kerja nih tak allow jeans :p~

Malam nih, kami bertiga bertolak ke Terengganu. Cousin aku kahwin. Kami bertolak dua kereta dengan adik no.6 yang baru kahwin aritu. Sedara-mara yang lain semua gerak pagi nih. Knowing my dad, sure journey ke Terengganu akan terlajak-lajak sampai ke Kelantan. Nak lawat cucu-cucu dia kat sana.

Merasalah aku update secara live sejak adanya HTC Touch HD nih (hadiah anniversary). Suka sangat ada phone nih. Boleh surf net exactly macam kat pc dan boleh buat keje guna words, powerpoint, excel, etc. Nak letak dalam keta buat GPS pun boleh, since dia ada internal built Garmin yang dapat signal direct dari satelit. (so, tak kena charge setiap kali nak guna)

Suka suka suka!!! Pendek kata macam ada laptop mini je๐Ÿ™‚





Oh, in the mean time, layan kan gambar Ariff kat bawah nih since aku tak pernah publish gambar Ariff masa dia berusia 6 dan 7 bulan๐Ÿ™‚


Ariff 7 bulan.




Ariff 6 bulan.


2 Comments

  1. wanieta said,

    >bagusla…ad support HTC..๐Ÿ™‚

  2. Elyn said,

    >hehe putih nau muke awak tu…. mummy main tepek ek bedak!!

Comments are closed.

%d bloggers like this: