>Ariff kena admitted

May 21, 2010 at 9:21 am (My precious Ariff)

>

Ariff pagi ni. Baru je tidur lepas puas menangis bila paed & nurse datang ke katil dia.. *sighs*

Dah 2 botol drip masuk dalam badan Ariff. Badan dia kurang air. dari semalam dia asyik muntahkan semua yg ditelan.

Malam tadi Ariff kena admitted ke Al-Islam Specialist Hospital. Sayangnya, Prudential tak cover Al-Islam. Nak pergi Pusrawi atau Pantai macam dah lewat sgt. Dah pukul 12 tgh mlm pun masa tu.

Ikutkan, memang tak ada masalah aku pergi mana2 hospital pun. Sebab aku ada Medijaring – fully covered by Maybank. Tapi yang ruginya, kat Al-Islam ni aku tak dapat claim Prudential. Penat byr tetiap bulan je 😦

Selain dehidrat, Ariff ada sakit perut. Selang sejam dua, mesti Ariff merengek tahan sakit. Sedih aku dibuatnya.

Malam ni, kalau Ariff kena tahan lagi, Aku nak ambil bilik satu katil. Boleh Mamoru teman sekali. Malam tadi bilik satu katil semua penuh. Harap hari ni ada kosong. Kalau tak, Aku minta transfer ke Pusrawi je.

Semoga Ariff cepat sihat. Rindu betul nak tengok senyum tawa dia… Doakan untuk Ariff ya untie & uncle kat luar sana.

7 Comments

  1. N.A.I said,

    >Alahai ciannye,mmg xsanggup nk tgk,ank baru kene last week sampai 5hari,kite pn nanges same sbb xsampai hati tgk dia lembik xde energy,last2 dia baik lps i xbg lansung susu or tenusu food sampai 2hari,ganti ng ribena,vitagen n air masak je.

  2. rynn2506 said,

    >lama btol x jejak kat blog aD ni…rindu lak rsnye.. n sure kite dah ketinggaln byk citer kan..??huhuh…get well soon ye ariff dearie…..

  3. nn said,

    >semoga ariff cepat kembali sihat…

  4. CatlinaFly said,

    >siannye ariff…demam nak masuk setahun ni 🙂 anak sy masa cecah setahun, demam panas + demam campak..moga ariff epat sembuh..org tua2 kata, byr upah ni utk bertambah bulan :)…

  5. Ely Hasrul said,

    >cpt sihat ariff!! kiss kiss

  6. Biqque said,

    >bleh plak tak cover ek? rugi jer…ariff cepat baik k? muah!

  7. Atia Adina said,

    >semoga awak cepat sihat…sedih tgk awak sakit

Comments are closed.

%d bloggers like this: