>www.makeupfreak.net

June 28, 2010 at 3:51 pm (Uncategorized)

>Selingan di petang hari.

Mender ni lah yang buat aku busy dan menyebabkan blog aku ni terabai utk beberapa bulan ni. Business part time yang aku buat semakin mendapat sambutan sampai aku tak cukup tangan dan terpaksatolak banyakkk request dari customer sebab jadual makeup aku dah penuh!

Alhamdullilah. RezekišŸ˜‰

Pada mereka yg berminat untuk menggunakan service makeover Makeupfreak, sila book tarikh u all awal-awal ya. Sebab untuk tahun depan pun, kami dah terima booking sampai ke bulan June 2011..!!

For info, Makeupfreak dah ada website sendiri (www.makeupfreak.net). Still under construction.. jemputlah tengokšŸ˜‰

Bawah ni antara latest client Makeupfreak. Kalau nak lebih info, jemput ke website Makeupfreak ya, geng!

Norhasinah before makeup
Norhasinah after makeup

Munirah before makeup
Munirah after makeup

2 Comments

  1. Biqque said,

    >i'm happy for u aD and mamoru! keep up the good work! yeay!

  2. ~*mrsnzam*~ said,

    >wajah sebelum ngan selepas lain gilee… bila selepas dah mcm muka tukang make up nyee..huhuu..

Comments are closed.

%d bloggers like this: