>All time fav GN’R

August 5, 2010 at 1:07 pm (Uncategorized)

>

Slash – ex Guns N Roses guitarist will be performing in Malaysia! How cool is that?

Kalaulah. I mean seriously, kalaulah satu kumpulan GN’R perform kat Malaysia nih, sanggup aku berabis duit semata nak duduk front row.. haha.

Aku minat gila dengan semua lagu GN’R. Semua ok. Dengar je lagu derang buat aku rasa macam tenteram je jiwa. Dari zaman aku sekolah rendah lagi tau.

Dedulu, persekitaran zaman aku membesar agak tak best. Too many lost.. too much hurt.. and countless sacrifice. Kira tough la jugak life aku dari zaman bebudak sampai lah zaman muda-remaja. Kalau nak compare dengan adik-adik aku yang baru nak menjengah usia 20an sekarang nih, memang banyak berbeza beb. Pasal tu lah derang nih spoilt – manja terlebih. Tak boleh kena tegur. Malas nak usaha untuk masa depan sendiri.

Ops terlebih emo pulak. Ekceli aku geram kan adik no.6 & no.7. Derang nih ntah bila nak berubah gamaknya. Gereemm ok. Kalau berjanji tu, tak penahnya ditunaikan. Amik mudah je. Tak fikirkan kesan janji tu kat orang lain. Ingat adik-adik, orang munafik je yang suka mungkir janji nih.

Satu lagi, kalau aku call, manjanggggggg tak pernah berangkat. Pastu takde rasa tanggungjawab nak return call walhal naik berbelas miscall yang terpapar kat skrin telefon derang. Sampai aku kena call orang lain semata-mata nak bercakap dengan adik sendiri. Boleh???

Ok, stop. Aku kalau membebel kang, penuh satu blog nih.

Ikut suka lah. Memasing dah besar. Tanggungawab aku pun dah lepas. Aku dah tunjukkan jalan – dah bantu semampu yang boleh untuk memasing kejar cita-cita. Sama ada derang nak maju ke depan atau undur kebelakang, decide lah sendiri ye adik-adik.

Eh apa nak cerita tadi? GN’R? Haih.. nantilah, layan lagu kat bawah nih dulu. Nak duduk bawah aircond jap.

It’s Alright by Guns N Roses

Told you once about your friends and neighbors
They were always seeking but they’ll never find
That it’s alright, yes it’s alright
Where to go, Where to see
It’s always been that way and it can never be
but it’s alright, yes its alright
Give it all and ask for no return
And very soon you’ll see and you’ll begin to learn
that it’s alright, yes it’s alright

%d bloggers like this: