>Terjatuh depan bilik air

August 9, 2010 at 10:52 am (My precious Ariff)

>Terjatuh terduduk depan bilik air lepas mandikan ariff.

Takut gila masa hilang balance tu. Aku angkat Ariff tinggi2. Takut dia terhentak atas lantai. Nasib baik ariff tak apa2 sbb jatuh atas badan aku.

Nasib baik juga Mamoru ada kat rumah dan dengar aku menjerit…

Dalam masa yg sama, Aku tatau mcm mana baby dalam perut. Doa dan tawakkal je yang aku mampu buat masa ni.

Sekejap lg nk pergi checkup. Harap semuanya ok… *risau*

8 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >Ya Allah bahayanya..semoga selamat2 semuanya…amin..extra careful yer ad!

  2. nanonano said,

    >hope ibu & baby xde pe2 =)

  3. Deqna said,

    >isy seriau baca. Harap2 awak dan baby tak apa2 lah yer…take care

  4. CuppyCakeMommy said,

    >aaaaaaaaaa….i pray both of u n baby ok..take care babe..lepas ni suruh mamoru je yang mandi kan ariff ok

  5. Atia Adina said,

    >ish…time2 pregnant ni lah plak nak jatuh eh???yer lah…badan tak balance…harap2 tak der apa2…semua ok….-ad-

  6. Biqque said,

    >ya Allah!!! hope everything is fine. i doakan u and baby selamat.

  7. amal said,

    >ish…nape tk mtk mamoru yg mandikan arifff…..hopefully guud news..

  8. ummi adriana said,

    >bahaya kalo pregnant jth kn kak ad..sy pn jatuh gak time pregnant 5 bulan ari tu..alhamdulillah xder apa2..

Comments are closed.

%d bloggers like this: