>Demam yang tak best

August 13, 2010 at 2:55 pm (Uncategorized)

>

Wrap-up.

3 Ramadhan. Aku still tak larat nak masak juadah berbuka kat rumah. Sedih.

Nih semua gara-gara aku & Mamoru asyik berulang-alik pergi Klang-KL semata nak tolong ayah hantar jagung (yep, ayah pasarkan sendiri hasil jagung dia). Penat wooo. Terima kasih la kat adik no. 3, no.4, no.5 & no. 7. Korang memang memahami dan boleh diharap. InsyaAllah, besar pahalanya tolong ayah kita ni🙂

Dalam minggu nih, aku just pergi keje sebanyak 1 hari setengah je.

Isnin MC – Mamoru pun amik cuti sekali. Tekak dah start sakit, tapi gagahkan jugak teman adik-adik pegi basar-pasar borong kat KL nih hantar jagung.

Selasa Keje.

Rabu AL – Start puasa. Plan nak masak untuk berbuka hancuss. Aku terbaring seharian ke-demam-man.

Khamis Keje half day – Paksa diri pegi keje. Tapi terpaksa amik MC jugak sebab badan dah tak larat. Balik umah, membongkang sampai petang. Berbuka dengan lauk yang Mamoru beli kat pasar ramadhan depan HUKM.

Jumaat (hari nih) AL lagi – Sebab babysitter yang jaga Ariff ada hal hari nih. Since takde orang nak jaga Ariff, aku cuti je lah. Badan pun masih tak sihat. Rehat kat umah adalah perkara yang terbaik. Opismate aku suruh aku amik MC lagi hari nih. Membazir amik AL katanya. Malas lah aku nak tukar-tukar cuti nih. AL aku berlambak lagi. Better habiskan.

Esok? Tatau lagi. Susah nak berfikir dengan baik dalam keadaan demam nih.


4 Comments

  1. Atia Adina said,

    >moga cepat sihat….best gak rehat kat umah kan?-ad-

  2. atty's said,

    >sian ad..getwell soon ..tau ..makan ubat .dpt rehat yg cukup yeSelamat menyambut ramadhan

  3. WaN dAn TiE said,

    >semoga cepat… sembuh ad…amin

  4. n0vemBer zuLu said,

    >oh semoga cepat sehat.slmt pose =)

Comments are closed.

%d bloggers like this: