>Sahur dengan Fafau & FBI

August 21, 2010 at 12:47 pm (Uncategorized)

>

Taip laju-laju. Nak gerak balik Kuala Selangor petang nih. Tengah tunggu kek batik yang aku buat tadi sejuk πŸ™‚

Subuh tadi pergi One World Hotel kat belakang Sri Pentas. Kan Mamoru dapat jemputan pergi sahur dengan Fara Fauzana & Faizal Ismail. Mamoru dibenarkan bawa 4 tetamu lain. So, yang pergi pagi tadi, Mamoru, aku, Chua, Talha & Fuad. Ariff pun join sekali (tapi dia not counted laa). Seronok tau, ada games, ada sampul misteri, ada makanan yang sedap-sedap.. hihi.

Layan entry bergambar lah ek πŸ™‚


Hello unties & uncles! My hansome boy yang dah 1 tahun 2 bulan (orang selalu ingat dia 2 years pluss)


Ariff tak suka omelette.. huhuhu


Faizal Ismail sahur semeja dengan kami πŸ™‚


Ariff yang suka sangatttt usik fridge Marigold. Semua product Marigold adalah percuma kat sini πŸ™‚


Suprise tau, rupanya bawah seat aku & Mamoru ada envelope misteri. Kami berdua antara 20 orang yg bertuah dapat hamper dari Marigold! Nih gambar masa nak ambil hamper. Mamoru & Chua yang pergi collect hamper. Aku tak boleh naik atas stage – jaga Ariff yang sakan merayau satu ballroom.


Mamoru dan Faizal Ismail πŸ™‚


Chua & kembar dia hahaha.. Disebabkan kepala Chua yang berkilat nih lah Fara Fauzana duk mengurat dia tau! Kelakar..


Lepas dapat 2 hamper dari sampul misteri, Mamoru dapat satu lagi hamper sebab terpilih untuk join majlis sahur nih. So, in total kami dapat 3 hamper sekaligus (tu tak termasuk dor gift lagi tau)!! Kami bagi dua hamper pada Chua & Talha sebab duk temankan kami pergi sini.


Talha & Fuad dengan Fafau.. πŸ™‚
Advertisements

4 Comments

  1. jesnita_ns said,

    >wah ..bertuahnya aD dan mamoru…hehhe…syiok lah pose thn ni bersahur ngan artis gitu..

  2. Atia Adina said,

    >wow….bestnya

  3. .: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said,

    >syoknye kak aD dapat makan semeja ngan si botak faizal tu..hikhik..kelakar die tu kan?hmm..kak aD, biskut raya taun ni ade lagi x? boleh order sampai bile?

  4. mekchu said,

    >ehh.. bila baca tulis laju2 tu mekchu otomatik baca pun nak laju2.. hahaha.. dah kena wat 2nd round.. apa daa..best nye menang sahur ngan dorang.. takut nak tido mlm.. takut tak bangun sahur.. hehehe

Comments are closed.

%d bloggers like this: